16 mi 18 mi ?????

deryacaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
95
6
arkadaslar fransaya cocuk getirme yas siniri 16 mi 18 mi bilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim simdiden yazan herkese tesekkur ederim saygilar :)

fransada çocuk haklarini verme siniri 18 olduguna gore ve 18 yas altini çocuk olarak kabul ettikleri için 18 dir diye dusunuyorum ben...sen evlenmeyi mi dusunuyorsun tr den??evlenip esinin çocugunu mu getireceksin fransaya???

kardesim kendi cocugunu getirecek canim..tr de evliydi bosandilar velayet kendisinde degildi velayeti alip getirmek istiyor ama 16 diye birseyler duymus kafasi karisti bende buraya yazayim diye dusundum belki birseyler ogrenebilirim diye...tesekkur ederim duyarliligindan dolayi mehay... umarim dedigin gibidir 18 yastir :44:

canim kardesin çocugunu tr de mi dogurmustu? çocuk fransiz vatandasi degilmi? eger kardesin fransiz vatandasiysa çocuk anneden dolayi vatandaslik alabilir ve hiç sorun olmadan çocugunu buraya getirir...

Anne veya babasi fransiz vatandasiysa cicugun nerde dogdugu onemli degil o da fransiz vatandasi sayilir diye biliyorum. Yani kardesin fr vatand as iysa sorun olmaz

ben 11 sene once 17 ya$imda geldim ayle birle$iminden
kanun degi$mediyse bu surede 18 ya$ SINIRI ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…