Enfeksiyon olup olmadığı nasıl anlaşılıyor yani doktor usgde görür müydü ?Enfeksiyon yoksa evet rahim büyümesindendir, bana her 4 haftada 1 ağrı geliyordu bi haftaya kadar, beden o haftalarda adet olacağını düşünmeye devam ediyormuş bi süre o bile olabilir
Valla bende bi parlama gördü, bunlar enfeksiyon olabilir dedi ama enfeksiyon odaklı bakmadıkları için hani mesaneye bakmadan görememe ihtimalleri yüksek. Sağlık ocağından bi idrar verin isterseniz yarınEnfeksiyon olup olmadığı nasıl anlaşılıyor yani doktor usgde görür müydü ?
Bir gideyim o zaman. Yani yemeklerden sonra daha da sıkıştırıyor belki de gazdır bilemiyorum. Vücut değiştiği için anlamak imkansız gibiValla bende bi parlama gördü, bunlar enfeksiyon olabilir dedi ama enfeksiyon odaklı bakmadıkları için hani mesaneye bakmadan görememe ihtimalleri yüksek. Sağlık ocağından bi idrar verin isterseniz yarın
Valla ben akşamları 1 saat sonra doğuracak gibi oluyorum. Sabahları daha iyiyim. Dediğiniz gibi yediğiniz şeylere günün saatine göre bile değişiyorBir gideyim o zaman. Yani yemeklerden sonra daha da sıkıştırıyor belki de gazdır bilemiyorum. Vücut değiştiği için anlamak imkansız gibi
Siz de mi gebesiniz ?Valla ben akşamları 1 saat sonra doğuracak gibi oluyorum. Sabahları daha iyiyim. Dediğiniz gibi yediğiniz şeylere günün saatine göre bile değişiyor
Evet 25 haftalığım benSiz de mi gebesiniz ?
En azından yarısını bitirmişsiniz çok uzun çokEvet 25 haftalığım ben
Ayy yarısından çoğu bitti vallaEn azından yarısını bitirmişsiniz çok uzun çok
Merhaba yanlış hatırlamıysorsam gebeliğinizi 10. Gün öğrenmiştiniz , idrar testiyle miydi acaba idrarsa hangi markaydı? Bu arada sağlıkla kavuşun inşallahEvet 25 haftalığım ben
Merhabalar çok teşekkür ederimMerhaba yanlış hatırlamıysorsam gebeliğinizi 10. Gün öğrenmiştiniz , idrar testiyle miydi acaba idrarsa hangi markaydı? Bu arada sağlıkla kavuşun inşallah
10. Günümdeyim predictor almak için 08:30 olmasını bekliyorum şu an:))Merhabalar çok teşekkür ederimPredictor ve Al-Bi testlerini yapmıştım peş peşe. Al-Bi erken gebelik miydi hatırlamıyorum onu ama
Ay ben sizi hep görüyorum inşallah pozitiftir dualarım sizinle10. Günümdeyim predictor almak için 08:30 olmasını bekliyorum şu an:))
Çok teşekkür ederimAy ben sizi hep görüyorum inşallah pozitiftir dualarım sizinle
Ay ben sizi hep görüyorum inşallah pozitiftir dualarım sizinle
Olur neden olmasın, en garantisi 12-14 gün sonra çıkıyor zatenBöyle , artma ihtimali olur mu acaba tek ilişki zaten onun için 10. Günü olduğundan eminim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?