16 haftalık gebelik sırt ağrısı

Ipeklisi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
249
145
Selam kızlar 16+3 günlük gebeyim sırt ağrım var ayakta bir sure kalınca veya biraz yürüyünce inanılmaz ağrıyor.Sırtımda sağ tarafın biraz asağısı resmen bıçak saplanır gibi ağrıyor bu ağrı normalmi sizce böyle yaşayan oldumu

Ben herhalde 6. Haftadan beri bel sırt ağrısı çekiyorum. Merkez değişiyor vücut bele daha çok yükleniyor, karın kaslarınız da çok gelişmiş değilse bu yüklenme iyice fazla oluyor maalesef

Benim belim değilde sırtım fena şekilde ağrıyor dün idrar tahlili verdim protein eser çıktı diğerleri normal çıktı tansiyonum normal bu yüzden de korktum biraz

Ben herhalde 6. Haftadan beri bel sırt ağrısı çekiyorum. Merkez değişiyor vücut bele daha çok yükleniyor, karın kaslarınız da çok gelişmiş değilse bu yüklenme iyice fazla oluyor maalesef
Benim belim değilde sırtım çok fena ağrıyor dün idrar tahlili verdim protein eser çıktı ama tansiyonum düşük oda korkuttu biraz beni

Merhaba bende 20 haftalık gebeyim. Sırt ağrısından duramıyorum uykumdan uyandığım bile oluyor . Bebeğim kız sizin cinsiyet ne onunla alakalı olabilir diyorlar. Çünkü oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıstım🥺

Merhaba bende 20 haftalık gebeyim. Sırt ağrısından duramıyorum uykumdan uyandığım bile oluyor . Bebeğim kız sizin cinsiyet ne onunla alakalı olabilir diyorlar. Çünkü oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıstım🥺
Bende 18 haftalıgim belimde inanılmaz bir ağrı oluyor kalcama vuruyor sonra bacaklarıma hatta dizim bile şişti bir kere durduk yere, doktor hamilelikten normal dedi. İlk baslarda belim yine agriyacak diye hareket edemiyordum. Sonra magnezyum başladım ve hafif hafif egzersizler yapmaya başladım ağrılarım azalır gibi oldu. Bir ara yuruyemecegim sanıyordum ama ilaç ve egzersiz fayda etti gibi. Benimki de kız bu arada bir ilgisi var mı bilmiyorum 🙃

Ben daha öğrenemedim cinsiyetini maalesef göstermiyor kendini 18 hafta olduk😂

X