Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar 16+3 günlük gebeyim sırt ağrım var ayakta bir sure kalınca veya biraz yürüyünce inanılmaz ağrıyor.Sırtımda sağ tarafın biraz asağısı resmen bıçak saplanır gibi ağrıyor bu ağrı normalmi sizce böyle yaşayan oldumu
Ben herhalde 6. Haftadan beri bel sırt ağrısı çekiyorum. Merkez değişiyor vücut bele daha çok yükleniyor, karın kaslarınız da çok gelişmiş değilse bu yüklenme iyice fazla oluyor maalesef
Benim belim değilde sırtım fena şekilde ağrıyor dün idrar tahlili verdim protein eser çıktı diğerleri normal çıktı tansiyonum normal bu yüzden de korktum biraz
Ben herhalde 6. Haftadan beri bel sırt ağrısı çekiyorum. Merkez değişiyor vücut bele daha çok yükleniyor, karın kaslarınız da çok gelişmiş değilse bu yüklenme iyice fazla oluyor maalesef
Merhaba bende 20 haftalık gebeyim. Sırt ağrısından duramıyorum uykumdan uyandığım bile oluyor . Bebeğim kız sizin cinsiyet ne onunla alakalı olabilir diyorlar. Çünkü oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıstım
Merhaba bende 20 haftalık gebeyim. Sırt ağrısından duramıyorum uykumdan uyandığım bile oluyor . Bebeğim kız sizin cinsiyet ne onunla alakalı olabilir diyorlar. Çünkü oğlumda hiç bu kadar zorlanmamıstım
Bende 18 haftalıgim belimde inanılmaz bir ağrı oluyor kalcama vuruyor sonra bacaklarıma hatta dizim bile şişti bir kere durduk yere, doktor hamilelikten normal dedi. İlk baslarda belim yine agriyacak diye hareket edemiyordum. Sonra magnezyum başladım ve hafif hafif egzersizler yapmaya başladım ağrılarım azalır gibi oldu. Bir ara yuruyemecegim sanıyordum ama ilaç ve egzersiz fayda etti gibi. Benimki de kız bu arada bir ilgisi var mı bilmiyorum