Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bennnnnnn varımm gerçekten bebek mi yoksa benim bağırsaklarım mı diye düşünüyorum bazen ama sanki içerden bişer pıt pıt ediyo 2-3 kez sonra daha birşey yok 15+3 olduk bizde 16. Haftanın içindeyizKızlar bugün kesin sonucu öğrendik oğlum oluyor Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah ve ayrıca 16 haftadayım ama iki gündür bebeğimin hareketini hissediyrm sanırım pıt pıt gibi seyirme gibi ara ara oluyor ilk gebeliğim benim gibi erken hisseden var mı acaba
İlk defa hissediyorum bu hareketi bağırsaklarım iki günde değişmeyeceğine göre bebek diye düşünüyrm canımBennnnnnn varımm gerçekten bebek mi yoksa benim bağırsaklarım mı diye düşünüyorum bazen ama sanki içerden bişer pıt pıt ediyo 2-3 kez sonra daha birşey yok 15+3 olduk bizde 16. Haftanın içindeyiz![]()
Evet canım biz çok erken öğrendik 12+3 te falan kızım olucak inşallahİlk defa hissediyorum bu hareketi bağırsaklarım iki günde değişmeyeceğine göre bebek diye düşünüyrm canımcinsiyeti belli oldu mu sizin bebişin
Sağlıkla gelsin canım inşallah Allah tamamına erdirsin.benim doktorum kemik yapısı kız gibi dedi iki kontrolde ama ben hep erkek hissediyrdum bugün hissettiğim gibi çıktıEvet canım biz çok erken öğrendik 12+3 te falan kızım olucak inşallah
allahım sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımSağlıkla gelsin canım inşallah Allah tamamına erdirsin.benim doktorum kemik yapısı kız gibi dedi iki kontrolde ama ben hep erkek hissediyrdum bugün hissettiğim gibi çıktı
Aynen bende de oluyo karın agrısı sanki adet olucakmış gibi 5dk sonra geçiyo arada kasığımda batma oluyoMerhabalar Bizim cinsiyet de kız hayirlisiyla ama ben daha hissedemedim melegimi :) kızlar birşey sorcam ara ara karin kasik agrim oluyo bu haftalarda sizdede oluyomu
Aynen ya bende de öyle uzun sureli olmuyor kısa anlık oluyo bazen 13 .haftada da olmuştu o zaman doktorum rahim büyüdüğü için oluyo demişti artık bi daha ki kontrolde tekrar sorarım meleklerimiz iyi olsun da katlaniriz her şeyeAynen bende de oluyo karın agrısı sanki adet olucakmış gibi 5dk sonra geçiyo arada kasığımda batma oluyo
Aynen canım benim doktorumda aynısını söyledi rahim büyüdüğü için oluyormuş öyle kesinlikle iyi olsunlardaAynen ya bende de öyle uzun sureli olmuyor kısa anlık oluyo bazen 13 .haftada da olmuştu o zaman doktorum rahim büyüdüğü için oluyo demişti artık bi daha ki kontrolde tekrar sorarım meleklerimiz iyi olsun da katlaniriz her şeye![]()
Canım bende 13. Haftada iki gün ard arda hissttm sonra tık yok. Dr'a sordum. 13.haftayı olablr dedi. Şmdi 16. Haftann içindeyim iki gün önce hissttm bikere. Gaz değil eminm. Bebişdr yani inşKızlar bugün kesin sonucu öğrendik oğlum oluyor Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah ve ayrıca 16 haftadayım ama iki gündür bebeğimin hareketini hissediyrm sanırım pıt pıt gibi seyirme gibi ara ara oluyor ilk gebeliğim benim gibi erken hisseden var mı acaba
Ben varııııım segermeden çok farklı aynen dediğin gibi canım pıt pıt elimi karnıma koydugumda da geçiyor korkuyor sanırım :)) doktorum sabah aksam hissedersin sadece demişti hakikaten de öyle sıklaşmasını sabırsızlıkla bekliyoruuz :))Kızlar bugün kesin sonucu öğrendik oğlum oluyor Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah ve ayrıca 16 haftadayım ama iki gündür bebeğimin hareketini hissediyrm sanırım pıt pıt gibi seyirme gibi ara ara oluyor ilk gebeliğim benim gibi erken hisseden var mı acaba