16 haftalık gebelik hareketleri ve cinsiyet

Mushkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
82
51
3
35
Kızlar bugün kesin sonucu öğrendik oğlum oluyor Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah ve ayrıca 16 haftadayım ama iki gündür bebeğimin hareketini hissediyrm sanırım pıt pıt gibi seyirme gibi ara ara oluyor ilk gebeliğim benim gibi erken hisseden var mı acaba

Kızlar bugün kesin sonucu öğrendik oğlum oluyor Allah sağlıkla almayı nasip etsin inşallah ve ayrıca 16 haftadayım ama iki gündür bebeğimin hareketini hissediyrm sanırım pıt pıt gibi seyirme gibi ara ara oluyor ilk gebeliğim benim gibi erken hisseden var mı acaba
Bennnnnnn varımm gerçekten bebek mi yoksa benim bağırsaklarım mı diye düşünüyorum bazen ama sanki içerden bişer pıt pıt ediyo 2-3 kez sonra daha birşey yok 15+3 olduk bizde 16. Haftanın içindeyiz:halay:

Bennnnnnn varımm gerçekten bebek mi yoksa benim bağırsaklarım mı diye düşünüyorum bazen ama sanki içerden bişer pıt pıt ediyo 2-3 kez sonra daha birşey yok 15+3 olduk bizde 16. Haftanın içindeyiz:halay:
İlk defa hissediyorum bu hareketi bağırsaklarım iki günde değişmeyeceğine göre bebek diye düşünüyrm canım:KK45:cinsiyeti belli oldu mu sizin bebişin

İlk defa hissediyorum bu hareketi bağırsaklarım iki günde değişmeyeceğine göre bebek diye düşünüyrm canım:KK45:cinsiyeti belli oldu mu sizin bebişin
Evet canım biz çok erken öğrendik 12+3 te falan kızım olucak inşallah

Evet canım biz çok erken öğrendik 12+3 te falan kızım olucak inşallah
Sağlıkla gelsin canım inşallah Allah tamamına erdirsin.benim doktorum kemik yapısı kız gibi dedi iki kontrolde ama ben hep erkek hissediyrdum bugün hissettiğim gibi çıktı

Ay ne güzel al
Sağlıkla gelsin canım inşallah Allah tamamına erdirsin.benim doktorum kemik yapısı kız gibi dedi iki kontrolde ama ben hep erkek hissediyrdum bugün hissettiğim gibi çıktı
allahım sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım

Merhabalar Bizim cinsiyet de kız hayirlisiyla ama ben daha hissedemedim melegimi :) kızlar birşey sorcam ara ara karin kasik agrim oluyo bu haftalarda sizdede oluyomu

Merhabalar Bizim cinsiyet de kız hayirlisiyla ama ben daha hissedemedim melegimi :) kızlar birşey sorcam ara ara karin kasik agrim oluyo bu haftalarda sizdede oluyomu
Aynen bende de oluyo karın agrısı sanki adet olucakmış gibi 5dk sonra geçiyo arada kasığımda batma oluyo

Aynen bende de oluyo karın agrısı sanki adet olucakmış gibi 5dk sonra geçiyo arada kasığımda batma oluyo
Aynen ya bende de öyle uzun sureli olmuyor kısa anlık oluyo bazen 13 .haftada da olmuştu o zaman doktorum rahim büyüdüğü için oluyo demişti artık bi daha ki kontrolde tekrar sorarım meleklerimiz iyi olsun da katlaniriz her şeye :nazar::KK46::dua:

Aynen ya bende de öyle uzun sureli olmuyor kısa anlık oluyo bazen 13 .haftada da olmuştu o zaman doktorum rahim büyüdüğü için oluyo demişti artık bi daha ki kontrolde tekrar sorarım meleklerimiz iyi olsun da katlaniriz her şeye :nazar::KK46::dua:
Aynen canım benim doktorumda aynısını söyledi rahim büyüdüğü için oluyormuş öyle kesinlikle iyi olsunlarda

Merhabalar kızlar benimde geçen hafta hastanedeki doktor erkeğe benzetti kendi doktorumuz kesin kız dedi verdiği ultrason resminde sanki erkek gibi kafamız karıştı emin değiliz ama ben hep erkek hissettim daha erken cinsiyet için biraz daha büyüsün bakalım

Eklentiler

• IMG_7713.webp
    IMG_7713.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 2.683
Canım bende 13. Haftada iki gün ard arda hissttm sonra tık yok. Dr'a sordum. 13.haftayı olablr dedi. Şmdi 16. Haftann içindeyim iki gün önce hissttm bikere. Gaz değil eminm. Bebişdr yani inş

16.haftaya girdik biz de bugün. O dediğiniz seyirme ve gıdıklanma hissi bende de oluyor:)hele bugün yoğun bi şekilde hissettim.Bence bebişlerimizi artık hissediyoruz:)

Ben varııııım segermeden çok farklı aynen dediğin gibi canım pıt pıt elimi karnıma koydugumda da geçiyor korkuyor sanırım :)) doktorum sabah aksam hissedersin sadece demişti hakikaten de öyle sıklaşmasını sabırsızlıkla bekliyoruuz :))

Back
X