- 16 Ocak 2023
- 35
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi Ucanfincanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benımkine de bakarmsnzKız gibi canım nuba baktim
Bacak arası boşBenımkine de tahmin yaparmsnz
Kız erkek fark etmiyor ama merak ediyo insan ister istemez. Göstermiyorsa kızdır diyorlar ama kuzenim 17. Haftada öğrendi oğlu olacağını. Biz de bi öğtenebilseydik%80 kızdır erkek bebek daha erken haftalarda belli oluyor ben 13. haftada öğrenmiştim![]()
10 gün sonra tekrar gideceğim bu sefer görebiliriz umarım16 haftada net soylejyemediyse kizdir bence![]()
10 gün sonra öğrenebilirim diye umuyorum. YazacağımKız gibi canım nuba baktim
Yaw benimde doktor 11+4te bakiyordu hareketlidi diye haftaya dedi bende tm dedim gittim 12+4te yine dedi 16. Haftaya gel ki busefer yatiyordu bebek ya hic hareket etmemesine ragmen %55erkek gibi dedi ole kaldi ama 16. Haftaya gel dedii eeee ben memlekete gidicem 15. HaftadaKızlar selam
16 haftalık hamileyim. Bugün doktor kontrolüm vardı. Yine cinsiyet öğrenemedik. Tahmin edebilen var mııı?
13 de gittim yine bir tahmin de bulunamadı bir sonraki kontrol de belli olur ddiBacak arası boş![]()
Öyle diyorsnda ben 12 +4de gittim bacak arasinda gorduk bisey bariz burdayim diyordu doktor 16da solerim kordon olabilir dedi yani bacak arasina bakinca asagidan bakti tabiki kordon olabilirmi banada bariz sey gibi geldi%80 kızdır erkek bebek daha erken haftalarda belli oluyor ben 13. haftada öğrenmiştim![]()
Kızmış10 gün sonra öğrenebilirim diye umuyorum. Yazacağım![]()
Doğru tahmiiinKız gibi canım nuba baktim
Tebrik ederim canimKızmış
Doğru tahmiiin![]()
Bana da tahmininiz var mıKız gibi canım nuba baktim