Yaşadıkların çok üzücü şeyler rabbim sabır versin.Bende şu an hamileyim ne 2 li test yaptırdım nede 3 lü gerek görmüyorum.Zaten kesin sonuçta demiyorlar.Kızımda da yaptırmamıştım çok şükür çok sağlıklı inşallah oğlum da sağlıklı doğar.Ben senin yerinde olsaydım almalarına izin vermezdim kalbi durana kadar belli mi olur derdi veren rabbim dermanını da verirdi.Sakın yanlış anlama seni kınamıyorum yarğılamıyorum da zaten şu anki psikolojinin ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum ben sadece kendi fikrimi söyledim Rabbim sana sabır versin bir daha da böyle birşey yaşamazsın inşallah....
Mrb.hamile kaldigimi ogrenince cok ama cok sevinmistim.Hersey iyiydi ,hatta calisiyordum ve dusuk tehlikem fln da yoktu.Ama ne olduysa ikili taramada oldu.Ense kalinligi ilk ogrendigimizde 10cm dedi dr.cok yuksek.dunyam yikildi.ondan sonra her hafta takip edildi.2hafta sonra ense kalinligi 3,5cm olunca sefindim ama aminosentez sartti yapilacakti.perinalatog dr.um yapti.o gun yikildim yine .siviyi karnimdan aldi ve ultrasonla bakti sonra,kalp normal degil.mesane normal degilmis.yani tek biri olsa belki ama ikisi olmasi zor dedi.yasamaz kesinlikle olur karninda dediler.yikildim.1hafta sonra suni sanci vs.normal dogum seklinde karnimdan alindi.zor donemdi.mahvoldum.anca iyiyim.tekrar istorum elbet.dr.um 2-3 ay dinlen dedi.ama boyle bir durum yasayip da tekrar hamile kalan var mi arkadaslar.tsk.ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?