16 haftalik bebegim sonlanririldi.

desteel

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3
0
16
İzmir
Mrb.hamile kaldigimi ogrenince cok ama cok sevinmistim.Hersey iyiydi ,hatta calisiyordum ve dusuk tehlikem fln da yoktu.Ama ne olduysa ikili taramada oldu.Ense kalinligi ilk ogrendigimizde 10cm dedi dr.cok yuksek.dunyam yikildi.ondan sonra her hafta takip edildi.2hafta sonra ense kalinligi 3,5cm olunca sefindim ama aminosentez sartti yapilacakti.perinalatog dr.um yapti.o gun yikildim yine .siviyi karnimdan aldi ve ultrasonla bakti sonra,kalp normal degil.mesane normal degilmis.yani tek biri olsa belki ama ikisi olmasi zor dedi.yasamaz kesinlikle olur karninda dediler.yikildim.1hafta sonra suni sanci vs.normal dogum seklinde karnimdan alindi.zor donemdi.mahvoldum.anca iyiyim.tekrar istorum elbet.dr.um 2-3 ay dinlen dedi.ama boyle bir durum yasayip da tekrar hamile kalan var mi arkadaslar.tsk.ler

çok geçmiş olsun canım...
rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
beimde bi oğlum var 2. düşünüyorum ama çok korkuyorum bi sorun çıkarmı die....
bu zamnda hamilelikte çok zor
40 türlü zorluk var

Yaşadıkların çok üzücü şeyler rabbim sabır versin.Bende şu an hamileyim ne 2 li test yaptırdım nede 3 lü gerek görmüyorum.Zaten kesin sonuçta demiyorlar.Kızımda da yaptırmamıştım çok şükür çok sağlıklı inşallah oğlum da sağlıklı doğar.Ben senin yerinde olsaydım almalarına izin vermezdim kalbi durana kadar belli mi olur derdi veren rabbim dermanını da verirdi.Sakın yanlış anlama seni kınamıyorum yarğılamıyorum da zaten şu anki psikolojinin ne kadar kötü olduğunu tahmin edebiliyorum ben sadece kendi fikrimi söyledim Rabbim sana sabır versin bir daha da böyle birşey yaşamazsın inşallah....

geçmiş olsun bebeğin yüzüne hiç bakmadın dimi göstermediler sana bakmadıysan daha iyi insan daha çok üzülür Allah izin verirse tekrar hamile kalma ihtimalin var yani şöyle söyliyim hiç hamile kalmamış birinin ya da ikinci üçüncü bebeğini düşünen birinin hamile kalma ihtimali ne kadarsa senin de tekrar hamile kalma ihtimalin o kadardır benimde daha önceden bi boş gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım ama doktor tekrar hamile kalman zor demedi Allah izin verdikten sonra herkes hamile kalabilir doktorların hamile kalması zor dedikleri kadınlar bile Allahın izniyle hamile kalıp bebeklerini sağlıkla kucağına alıyolar inşallah zamanı gelince sende bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın şimdilik hiç bunları düşünme doktorun dediği gibi 3 ay bi korun vücudun ve rahmin dinlensin 3-4 ay sonra tekrar denemelere başlarsınız

Son düzenleme:

Cnm birkac prof.gittim hatta perinalatog diye geciyor.ama hepsi de ayni seyi dedi ya karninda olur ya dogumda kesin.buyudukce uzuntu cogalacakti.yapcak bisey yoktu yani.

canım çokk üzüldüm yaa rabbim hayırlısını versin herşeyin iyi düşünmeye çalış elbette olur bebeğin allahım nasip ettiği sürece

canım allahım tekrar yaşşatmasın. Benm ablamda 12-13 haftalk bebeğini aldırmak zorunda kaldı çünkü ikili testte bebeğin beyninin gelişmediği görldü ve çok zor günler yaşadı ve 4 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan 8 haftalık oldu ama yinede sıkıntılu bir bekleyiş içinde.. Umarım bukez aynı sorun tekrarlanmaz rabbimden umudunu kesme

Canım Allah yardımcın olsun ve inş.bi daha böyle olaylar yaşamazsın çok üzücü :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…