• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 haftalık hamileyim kızlar

busras07

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
108
47
18
mardin
kızlar 16 haftalık hamileyim ve karnıma su içersinizde su oturur derler bizim buralarda öyle oluyo yatsamda ayağa kalksamda karnım çıktı belli oluyo baya top gibi üstüne yanlışlıkla yatınca hissediyorum ama hareket etmiyor daha ilk gebeliğim ve sürekli yoruluyorum gece uyyamıyorum sabah uyuyorum sadece 2 hafta sonra cinsiyetini öğrencez 2li tarama testini 10 hün doktorum yaptırın dedi eşim asker olduğu için acilen hastaneden ayrılmak zorunda kaşdık ve daha gidemedik 2 hafta sonra gidip tarama testi yaptırmayı düşünüyorum 19 haftalıkken yapılıyormuş bide sürekli küçük abdestimi yaparken bile kabız olduğum için makatım çok acıyo lavoboya girmekten korkuyorum artık buna da bi çözümünüz var mı
Şimdiden hepinize çok teşekkürler iyi yada kötü yorumlarınız için ALLAHIM bütün evlat sahibi olmak isteyenlere bu duyguyu tatdırsın yarabbim inşallah :nazar::anneadayı:

İkili tArama testi 12 hafta da üçlü tarama testi 16 haftada oluyor bende 16 haftayım üçlüye girdim karnında kabızdan oluyor makatta fazla ıkındığın için allah yardımcın olsun çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin

aç karnına kayısı yıyın bol su ıçın kabızlık ve hemoroid sıkıntınız geçsin çünkü hamılelıkte sık sık olur ... neden kendını çok yoruyorsun çalışıyormusun? 2lı tarama zamanın geçmiş 3lü veya 4lü yapılabılır belkı bu kadar cahıl kalmayın lutfen doktorunuza kafanıza takılan herşeyı sorun yaşadıklarınızı anlatın. bebeğin hareketını hıssedemeyebılırsın lutfen onune gelen herşeyı yeme sağlıklı beslen pozitif düşün ve bulabıldığın her an yat ya da otur..

Test için zamanı geçmiş ancak çok net sonuçlar vermiyor o testler, yengeme doktor otizmli demişti, çocuk şu an okul birincisi sapa sağlam doğdu, arkadaşıma çocuk sakat doğabilir dediler ama çocuk turp gibi. Allah'tan hayırlısını dileyelim. Sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah kucağına.

canim birsey sormak istiyorum. bulanti ve kusmalarin oldu mu? olduysa gecti mi? ne gectiyse ne zaman gecti? :(

Back
X