Cinsiyeti en başta bellidir cinsiyeti değişti gibi bir durum söz konusu değildir. Cinsiyet kromozomla ilgili bir şey cunku ve değişmesi mümkün değil… yanlış görme durumları olabiliyor lakin cinsiyet değişme gibi bir durum olmuyor. Onu bir düzeltelim… kesin dediyse net gördüyse yanlışlık olacağını sanmam. Bir iki muayeneyede tekrar baktır istersen emin olmak adına. Ama muhtemelen doğrudur
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, ‘’kız bebek çok mu istiyorsunuz’’ bu yazmanızdan onu anladım.
Lütfen önce sağlık dileyin. Bebeğiniz sağlıklı sıhhatlı cinsiyetin ne önemi var.
Evet kalbinizden geçen bir cinsiyet vardır ama, doktor erkek demiş artık bu düşüncelere girerek lütfen bebeğinize hissettirmeyin bunu derim ben.
Elbette sağlıklı olması herşeyden önemli benim bir oğlum var ister istemez kız istiyor insan bir de hep forumda okudum değişen çok olmuş o yüzden sormak istedim
Yok yok değişmiyo bende kaç kere doktoruma sormuştum yanlış görmüş olabilir misiniz falan diye hayır demişti ve 29.haftadayım elbette değişmedi ama şimdi erkeğe alıştım ve mutluyum sağlıklı olsun kız erkek hiç fark etmez
Elbette sağlıklı olması herşeyden önemli benim bir oğlum var ister istemez kız istiyor insan bir de hep forumda okudum değişen çok olmuş o yüzden sormak istedim
Haklısın canım evet dedim ya gönlünden geçen vardır hep ama artık bebeğin erkek ne olur böyle düşünme, bebeğin hisseder.
Sağlıklı olsunlar da evlat evlattır canım