16.hafta civarı lekelenme yaşayan oldumu ?

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
113
39
Kızlar dün akşamüstü koyu kahve şeklinde ufak lekelenmelerim oldu. Tedbirli olmak gerekir diye hemen dr a gittik. Usg de bi sorun gözükmedi ama takip için yatış verildi. Bu geceyi doğumevinde geçirdim. Sabah genel usgye aldılar, uzman bebeğin eşinin biraz aşağıda olduğunu bu yüzden kanama yaşama ihtimalimi söyledi. Onun dışında herşey normal ve yolunda dedi. Öğlen taburcu oldum hiçbişeyim kalmamıştı. Ama şimdi çok ufak yine koyu lekelenmeler başladı. Bu böyle devam edermi çok merak ediyorum bilenler yazabilirmi ? Dr tedbir olsun diye progestan başlattı bu arada. Bende leke kalmayınca koymamıştım. Şimdi olunca koyayım dedim fitil olarak. Ayrıca çok hafif regl sancılarım var ve baktım şuan 4. Ayki regl dönemmimdeyim. Ben 8.haftada da ufak lekelenmeler yaşamıştım hiçbi sorun gözükmemişti yine. Ozamanda regl dönemiydi. Acaba diyorum vücut regl döneminde böyle ufak tepkimi veriyo? Fikri olan yada benzer şeyleri yaşayan yorum yazarsa çok sevinirim

17. hafta yaşadım üstelik kırmızı leke şeklinde. Benim doktorum da progestan verdi sabah akşam fitil olarak 23. haftaya kadar kullandım. İlacını ihmal etme. Benim akşam oldu sabah da kahverengiye döndü daha olmadı ama insan nasıl korkuyor bilirim. Yat çok hareket etme dinlen biraz imkanın varsa. Plesenta çıkar yukarı merak etme. ayrıca benim de 8. hafta ve 12. hafta lekelenmem oldu. Bazı hamileler adet döngüsünde bunu yaşıyor. çok şükür 20 ve 24'te olmadı öyle bir şey. Daha olmaz hayırlısıyla inşallah.

Sanada çok geçmiş olsun canım. Çok sağol tavsiyelerin için rayına oturana kadar dinlenmek en iyisi demekki. Ben allahım izniyle düzeleceğine inanıyorum inşallah, bi çok insan yaşamış ve düzelmiş çünkü. Ama yinede leke görünce ve hafif ağrılar olunca insanın siniri bozuluyo. Hayrlısı inşallah, en güzelini rabbim bilir

Can'ım eşim aşağıdaydı 12 haftalıkken pembe kahve karışık lekelenmem oldu hastaneye koştuk eşin rahim ağzını kapatmış kanama plesentada mevcut muhtemelen ilişkiden dolayı olmuştur ilişkiden ve ayakta durmaktan uzak kal dedi. Eşim rahimden ayrıldı ama hala aşağıda . Ben ilişki yaşamıyorum ve yorumlamaya çalışıyorum Dr sıkıntı Yok dedi ama yaşadığım korkuyu unutamıyorum. Eşim kızımıza bişey olacak korkusuyla gece benden bi metre uzakta uyuyor yaklaşmadı hiç. Sende dikkat et tedbirli ol. 19 haftalığım bebeğim iyi şükür. Bu arada fitil Protestan 15 gün kullandım hiç lekelenmem devam etmediği halde Şen'de kullan

18. Haftaya kadar kahverengi lekeleme yaşadım bidaha da olmadı. Kırmızı değilse korkma. Kırmızı ise doktora danış

Çok geçmiş olsun canım gerçekten insanı endişelendiren bi durum. Seninki bide serviksi kapatmış korkulmayacak gibi değil cidden. Neyse şükür yukarı çıkmış birazda olsa inşallah dahada düzelir sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine. Nerde kimde okuduysam genelde hep ilerleyen haftalarda yukarı çıktığını gördüm. Tavsiyelerin için allah razı olsun. İnşallah bizde kurtuluruz bu kötü durumdan.

İnilh Can'ım çıkmama durumu nadir görülürmüş korkma inşlh seninde çıkar

aynı şeyi bende yaşıyorum 20.hafta başlarından beri kahve ve pembe lekelenmem var ilk başta plasentadan kaynaklı demişti doktorum ama şu an yeri yukarı çıkmasına rağmen halaaa lekelenme yaşıyorum sadece progestan kullanıyorum ama kesilmedi tabi bu lekelenmem hiç görünende hiçbir sebep yok ama yorulursam yada çok yürürsem lekelenmem olduğunu farkettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…