Merhabalar, bebeğim 16 günlük. Ameliyattan çıkınca emzirmeye çalıştık hemşire ile fakat göğüs ucum içine kaçık olduğu için ememedi, sıkıncada çok az süt geldi. Mecburen silikon uç ile emzirmeye başladım. Ayrıca çok aç olduğu için hemşire 30 cc kaşık biberonla mama verdi. Eve geldiğimde sütümü sağdığımda 5 cc sütüm vardı yavaş yavaş arttırdım. 20 cc, 30 cc, 40 cc gördüm. Sarılığı artmasın diye her emzirme sonrasında 30 cc de mama da verdim. Şuan ise memeyi ilk başta iyi emiyor sonra uyuya kalıyor yavaş yavaş emiyor sürekli uyarıyorum gıdıklıyorum vs. Kendini atıyor bazen geriye sürekli ağzını açıyor aranıyor vs. zar zor tekrar tutturuyorum. Etkili ememesi silikon uçtan dolayı mı nasıl bırakabilirim zamanla çıkar mı kendiliğinden. Bir göğsümü bazen uçsuz emiyor çok nadirde olsa. İnanın şaşırdım ne yapacağımı. Özellikle dışarıda zorlanıyorum çok zar zor tutuyor silikon uçla bile. Sürekli uyuyor memedeyken. Sağdığımda çıkan kadar emebiliyor mu benden onuda bilemiyorum. Sanırım birazda mama verdiğim için biberonun kolaylığına alıştı. O yüzden emmiyor. Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü çok sancılı bir süreç insan ne yapacağını bilmiyor.