- 23 Aralık 2024
- 94
- 25
- 26
- Konu Sahibi annelikyolunda4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En net 18-19. Haftalarda belli oluyor cinsiyet ama arada kaldıysa doktorun muhtemelen cinsiyetini saklıyordur bebeğin :)Kızlar ya kızdır değil miiiiii
Kızlar daha net belli olmuyor ya hani
16da %90 kız demişti
18de erkek gibide geldi anlayamadım dedi
yok hayır bacak arası belli birlikte baktık boş işte dedim çok hafif kanattı var gibi geldi sadece boş bu kız dedim :) sen nasıl birley bekliyorsun ki minik olur o dedi çok şaşırdım normalde net gözüküyor buradaki ultrasonlardaEn net 18-19. Haftalarda belli oluyor cinsiyet ama arada kaldıysa doktorun muhtemelen cinsiyetini saklıyordur bebeğin :)
Ayrıntılı ultrasonu bekle bence
Teşekkür ederim yeni mi oldu bu.. ya arası boş bildiğin benim göremediğim ne gördü anlamadım tabiki önemli olan sağlık ama insan merak ediyorDetaylı ultrason da netleşir
Bizim 13 kız 14erkwk 16 kız 18 erkek 22 de detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrendik sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil
Ayrıntılı yı bekle bence o zamanyok hayır bacak arası belli birlikte baktık boş işte dedim çok hafif kanattı var gibi geldi sadece boş bu kız dedim :) sen nasıl birley bekliyorsun ki minik olur o dedi çok şaşırdım normalde net gözüküyor buradaki ultrasonlarda
Sağlıklı olsun inşallahAyrıntılı yı bekle bence o zaman
Evet oğlum suan 2 aylık ve aynı Dr a 16. Haftaya kadar gittim hatta 16. Hafta aynı gün devlette de özeldeki Dr da kız dediTeşekkür ederim yeni mi oldu bu.. ya arası boş bildiğin benim göremediğim ne gördü anlamadım tabiki önemli olan sağlık ama insan merak ediyor
Ya banada 16+6 da %90 kız dedi 18+4te kız ama bu sefer erkek gibide geldi dedi baya baktım erkek gibi geldi diye tekrarladı bacak arası boş işte dedim ama boştu yani ne kadar büyük olmasını bekliyorsun ki dedi birşey demedim bir dahakinde bakalım dedi zatenEvet oğlum suan 2 aylık ve aynı Dr a 16. Haftaya kadar gittim hatta 16. Hafta aynı gün devlette de özeldeki Dr da kız dedi
Detaylıda netleşir canm bazen pozisyon ve kordon yanıltıyor maalesefYa banada 16+6 da %90 kız dedi 18+4te kız ama bu sefer erkek gibide geldi dedi baya baktım erkek gibi geldi diye tekrarladı bacak arası boş işte dedim ama boştu yani ne kadar büyük olmasını bekliyorsun ki dedi birşey demedim bir dahakinde bakalım dedi zaten
Bakalım hayırlısı olsun sağlıklı olsundaDetaylıda netleşir canm bazen pozisyon ve kordon yanıltıyor maalesef