• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 aylık meme düşkünlüğü

Teacherella3

Öğretmen anne
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
35
17
18
33
Konya Kulu
16 aylık olduk ama aşırı bir emme düşkünlüğü oluştu beni gördüğü her an emmek istiyor gün içinde neredeyse yarım saatte bir. Yoruldum tükendim gerçekten. Bu normal bir durum mu?

Benimki ağrısı varsa çok emmek istiyor .Diş ağrısı gibi.Bir de acikirsa.Onun dışında gündüz düzenli emiyor.Sizin düzeniniz var mı? Ya da hep mi böyle

Çalışırken düzenliydi gündüz ama gece sık emiyordu şimdi tatilde olunca üstümden düşmüyor devamlı emmek istiyor yemek de yemiyor burnuma kadar gelmiş durumda

Stres yapmayın 18 aylık olduk benimki 2 ay boyunca yemedi gece gündüz sürekli emdi kuzumm dişleri çıktıktan sonra oda bende rahatladık. muhtemelen diş ağrısı vardır öpün sevin koklayın onun size ihtiyacı var

Yemek yemiyorsa emerek de karnını doyurmaya çalışıyor. Hala kandırılabilecek aylar, bir şekilde dikkatini dağıtarak ana öğünlerini yedirmeye çalışın derim. Bizim de oldu böyle dönemler

Back