Bebek Beslenmesi 16 aylık bebek beslenmesi nasıl oluyor?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dokunmakalbme

HERŞEY TERS GİDİYOR :((
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
745
1
16
Çorum
slm arkadaşlar kızım 16 aylık sabahları kahvaltı yerine çorba yediriyorum kahvaltı yedirdiğimde çorba vermezsem ac kaldı zannediyorum
sizler nasıl bir beslenme uyguluyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz ?

kahvaltıda siz ne yiyorsunuz ki? ben 16 aylıkken oğluma kendi yediklerimden veriyordum, reddettikleri oluyor tabi -hala (19 aylık)-
ama sahanda yumurta vazgeçilmezimiz oldukça da doyurucu. çocuğa bugüne kadar 1 kez bile kahvaltıda çorba vermediğim için tam empati kuramıyorum ama umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım

slm arkadaşlar kızım 16 aylık sabahları kahvaltı yerine çorba yediriyorum kahvaltı yedirdiğimde çorba vermezsem ac kaldı zannediyorum
sizler nasıl bir beslenme uyguluyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz ?

kahvalti yerine corba biraz garip olmus. sonucta kahvaltiliklara ihtiyaci var. ac oldugunu dusunuyorsaniz ekmek miktarini artirin derim.

kahvaltıda siz ne yiyorsunuz ki? Ben 16 aylıkken oğluma kendi yediklerimden veriyordum, reddettikleri oluyor tabi -hala (19 aylık)-
ama sahanda yumurta vazgeçilmezimiz oldukça da doyurucu. çocuğa bugüne kadar 1 kez bile kahvaltıda çorba vermediğim için tam empati kuramıyorum ama umarım yardımcı olmuştur yazdıklarım

ya her zamn kahvaltılık yemiyor çorba vermemem doğru değil galiba
ama yumurtayı zor yediremiyorum
ekmeğin içine çikolata sürüp öle veriyorum yanındada portakal suyu
bi kaç gündür böle yediriyorum

Back