mrhb bende aynı durumdayım oğlum 18 mayıs doğumlu tek parmağımdan tutarak çok rahat yürüyor ama barakmaya kalkışsam basıyor çığlığı çok çok korkuyor ondan sonra doğanlar bile yürüdü bide her gören sorunca dahada sinirleniyorum her kese her çocuk bir değil diye anlatmaya başlarsam ooo işimiz var bende bıraktım kendi haline ne zaman yürürse artık bence sende öyle yap mutlaka yürüyecektir biz acele ediyoruz artık biraz otursunlar diye dua edicez sevgiler
cnm benm oğlumda erken doğdu ve 22aylıkken yurudu...bnce korkma bızımkı felaket emeklıodu çok emekleyen cocukta gec yururmuş...bızde çok uzuldk yurumuo dıe ama şimdi yurumuo koşuo 2 yaşına kadr yolu var olmuosa doktora gidersın ama sanmıorum çunku elınden tutunca yürüo..merhaba arkadaşlar bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var.ben 1 mart 2010 da 35-4 olarak dogum yaptım.oglum 2250 gr ve 47 cm olarak dünyaya geldi.şu anda 9500 gr ve 78 cm.oglumda ayrıca kansızlık problemi var.ilaclarını zorla veriyorum.10 aylıkken desteksiz oturmaya başladı.istedigi gibi dönüyor.elinden tutunca yürüyor.kanepelere tutunup kalkmaya calışıyor fakat tek başına tek adım anca atıyor.yürütecte cok güzel yürüyor.deneyimlerinize ve bilgilerinize göre oglumun yürümesinde bir problem olabilirmi lütfen yardımcı olun.kızlarımda böyle bir sorun yaşamamıştım.yardımlarınız için şimdiden teşekkür edrim
merhaba arkadaşlar bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacım var.ben 1 mart 2010 da 35-4 olarak dogum yaptım.oglum 2250 gr ve 47 cm olarak dünyaya geldi.şu anda 9500 gr ve 78 cm.oglumda ayrıca kansızlık problemi var.ilaclarını zorla veriyorum.10 aylıkken desteksiz oturmaya başladı.istedigi gibi dönüyor.elinden tutunca yürüyor.kanepelere tutunup kalkmaya calışıyor fakat tek başına tek adım anca atıyor.yürütecte cok güzel yürüyor.deneyimlerinize ve bilgilerinize göre oglumun yürümesinde bir problem olabilirmi lütfen yardımcı olun.kızlarımda böyle bir sorun yaşamamıştım.yardımlarınız için şimdiden teşekkür edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?