16.5 aylik oglum huy degisimi

emine2168

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2023
80
4
6
Sevgili anneler bilgilerinize ihtiyacim var.oglum 2 gündür cok degisti uyku gecmek istemiyor agliyor.yemek yemiyor ret ediyor kendi mama sandelyesinde alistiydi kendi yiyordu simdi agliyor durmuyor sürekli gün icerisinde mizmizlaniyor telefon istiyor sürekli video acmami baska türlü durmuyor sasirdim artik birde 5 aylik hamileyim esimi beni sürekli bisiler istiyor kucak istiyor yapisiyo kucaga gelince tel acmamizi artik teli elimize alamiyoz sakliyoz gidip geriyo ac diye.2 gün öncesi uyku yeme sorunumuz yoktu ne oldu anlamadim birden bire atak dönemi olabilirmi yoksa baska bi sikintisimi var yasayanlar lütfen yazin ?

0-3 yaş TV Telefon izletmeyin. Hep daha fazlasını talep edecektir. Telefonlara tuş kilidi koyabilirsiniz. Yada uçak moduna alıp çalışmadığını söyleyebilirmisiniz. Agliyor diye açmayın bu davranışı pekiştirir ve istediği olsun diye bunu kullanır. Sakinlesince konusun . Müzik uygulamalarından çocuk şarkıları açıp birlikte oynayabilirsiniz. Görüntüsüz.

Atak dönemi olurmu bu zamanda teli sakliyorum baska seyle oyaliyorum bi süre gene ayni telefon ismini duysun hemen istiyor agliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…