Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16+2 haftalık cinsiyet tahmini
- Konu Sahibi Ak23
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.219
- 158
11-12 haftalık ultrason paylasır mısınız buradan belli olmuyor.Ya bebeğim kendini göstermedi . Almanya da yasıyorum 16-17 haftada cinsiyet söylüyorlar oda kendini gizledi göstermedi . Tahminleri alabilir miyim?
13 haftalık sadece bir fotograf var o acıdan da hic anlasılmıyor . yani cinsiyeti bellimi diye sordugumda bu haftalarda anlasılmaz diyip geciştirdi11-12 haftalık ultrason paylasır mısınız buradan belli olmuyor.
Eklentiler
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.219
- 158
1 ay sonra kontrolüm daha çok var ögrenmeme ögrendigim gibi yazacamen basindan beri erkek hissediyordum iki kere kiz gördüm rüyamda artik nasipErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım
- 22 Aralık 2020
- 3.950
- 12.219
- 158
Saglıkla gelsin insallah hadi bakalım ben de merak ettim1 ay sonra kontrolüm daha çok var ögrenmeme ögrendigim gibi yazacamen basindan beri erkek hissediyordum iki kere kiz gördüm rüyamda artik nasip
Kızmıs bebegimErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım
- 23 Aralık 2024
- 117
- 32
- 13
- 26
Saklayanlar genelde kız herhalde hayırlı olsunKızmıs bebegim
- 19 Aralık 2024
- 196
- 33
- 13
- 29
Merhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karındanErkek gibi sanki keseye göre yorumladim tutacak mı bakalım
Eklentiler
Kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler ama bende bu totem tutmadı fasulye gibiydi kızmısMerhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karından
- 19 Aralık 2024
- 196
- 33
- 13
- 29
Benimkini neye benzetiniz ben yuvarlağa benzetiyorum ama bilemedimKese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkek derler ama bende bu totem tutmadı fasulye gibiydi kızmıs
Kıza benzettım bebegınn şeklınıMerhaba anlıyorsanız eğer benim minnakimada bir yorum yapabilir misiniz daha küçük ama merak ediyorum 8+5 günlük karından
Evet yuvarlakBenimkini neye benzetiniz ben yuvarlağa benzetiyorum ama bilemedim