16 -17- 18 günde bir regl olmak sizce normal mi?

Ak_asya

Yaşamak Ağrısı...
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
97
40
Arkadaşlar ben her geçen ay regl günlerim geriye gider önce üç gün geri sonra 5 gün geri gider ....ama bu hiç şaşmaz bekarken de böyleydi.

Hep bir kaç gün daha geri giderdi yani daha erken olurdum regl..

Öyle ki 16 günde bazen 17 bazende 18 günde bir regl oluyorum.

Bu ay 18. gün oldum..

Acaba bu durumda bir gariplik var mı çocuk istiyoruz sizin tecrübelerinizden faydalanmak istedim..

Doktora gitmem gerekiyor mu??

bi görünsen iyi olur hem hamilelik öncesi kontrol olmakta fayda var, folikasite başlarsın...

canım 21 günden az 35 den çok olan adet döngüsünde bir problem var demektir bende 35-45 arası anca olurdum yumurtlama problemim vardı doktor bi sürü tahlil verdi ama bi türlü değişmedi bu döngü ve şuan da hamileyim mutlaka doktora görün bence

bi görünsen iyi olur hem hamilelik öncesi kontrol olmakta fayda var, folikasite başlarsın...

Evet galiba haklısın ama ben doktorun alttan muayene etmesinden çekiniyorum galiba :KK43: ne yapacam bilemiyorum gitmesemde olmaz üfff

canım 21 günden az 35 den çok olan adet döngüsünde bir problem var demektir bende 35-45 arası anca olurdum yumurtlama problemim vardı doktor bi sürü tahlil verdi ama bi türlü değişmedi bu döngü ve şuan da hamileyim mutlaka doktora görün bence

yani ilaçlar fayda etmiyor mu bunun bitkisel çözümü var mıdır acaba ? Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ayda inci kürü deniyorum inşallah doktora gitmeden hamile kalmak istiyorum ...

içimi sıkıntı basıyor doktor deyince malesef...

bi rahatsızlığın varsa sen uzattıkça oda ilerler sonra tedavisi zor olur. çocukta istiyorum diyosun bak, engel olacak bi durum varsa korkunu yen, onlar hergün birsürü kadına alttan muayene yapıyolar. hem bitkisel ilaçlarada doktora danışarak başvur kafana göre alma canım benim onlarında çok kötü sonuçları olabiliyo.

bi rahatsızlığın varsa sen uzattıkça oda ilerler sonra tedavisi zor olur. çocukta istiyorum diyosun bak, engel olacak bi durum varsa korkunu yen, onlar hergün birsürü kadına alttan muayene yapıyolar. hem bitkisel ilaçlarada doktora danışarak başvur kafana göre alma canım benim onlarında çok kötü sonuçları olabiliyo.

Korku demiyeyimde kzmrl utangaçlık var baya ama mecburen bu ay işten izin alıp gitmem gerekiyor zaman ilerlemeden çaresine bakmak lazım bir çok kişide normal diyor 1 seneye kadar ama benim o kadar vaktim yok eşimde çok istiyor nasip dye yola çıkacaz artık ...Dua beliyorum inşallah sizden

Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinnn inşallah...:)

adetin başladıktan sonramı 18 gün sayıyyorsun yoksa bittiği günden itibarenmi:??

adetin başladığı günden itibaren sayman gerekir diye biliyorum ben ama yinede bir doktora görünmende fayda var

adetin başladığı günden itibaren sayman gerekir diye biliyorum ben ama yinede bir doktora görünmende fayda var

Gerçekten dediğin gibiyse o zaman normal ama ben yanlışta biliyor olabilirim bu dediğin beni düşündürdü açıkçası

Bu konuyu bilen başka biri yok mu emin olmamız açısından söylüyorum

ruhsuz87 içime biraz su serptin inşallah dediğin gibidir ...Ama her halükarda doktora gitmem gerekiyor bunun farkındayım

X