merhabalar;
ben 39unu martta doldurmuş(avutayım kendimi 40 değilim yani:))) iki çocuklu çalışan bir anneyim. oğlum 15i doldurack kasımda lise2ye geçti yani; kızımsa ilkokul 4e geçti. bu şubatta o da 10 yaşnı bitirecek. özel bir bankada yönetici pozisyonundayım. hayatımız öyle inişlerle çıkışlarla aktı geçti işte hepinizinki gibi ve onlar büyüdüler...kendimi bildim bileli 3.ü çocuğu hep istemiştim hayal etmiştim ama şu ya da bu sebepten hep unutturdum kendime. yoğun dönemlerimiz çok olmuştu bu kademelere gelene kadar. kızım da son 3 senedir her fırsatta kardeş istğini dile getirir duru;r ben de üzerinde çok durmadan geri püskürtür birlikte unutur giderdik. şimdilerdeyse; çok yakın görüştüğümüz kızımla aynı yaşta oğlu da olan ve çok sevdiğim bir arkadaşım pat diye hamile kalıverdi ve bilin bakalım bizde neler oldu? kıızm yine depreşti. ben de depreştim aslında istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. anneme çıtlattım çok fena azar işittim. ne zorluklar atlattın delimisin sen dedi bana ve haklı da...ne yapacağımı bilemiyorum. bunca sene sonra herşeye boşver deyip gireyim mi bu işe...eşim istiyor. oğlum istemiyor. kıızmsa herşeyinden vazgeçmeye razı yeterki kardeşi olsun diye...cep telefonundan; rüşvet olrak saydığım her tür elektronik teknolijik cihazdan oyundan sokağa çıkmaktan vsvsvsv...salı günü nerdeyse gidecektim doktora cumartesiden randevu almıştım ama erteledim...randevu yarın!!! bende bir de mirena var 2005 haziranından bu yana... yıllardır adet de görmüyorum...çıkarırsam hemen hamile kalma olasılığım da var...bilemiyorum nooolur bana fikirlerinizi söyleyin..böyle uzun aralıkla çocuk sahibi olanınız var mı???