Biz her cumartesi gidiyoruz aynı binada olsak heralde her gün görüşürdükBen aynı binada oturuyorum.
Daire ev ayrı .
Tabi ki her hafta görüşmüyoruz.
arada bi hafta içi veya hafta sonu
görüşüyoruz.
Beni, çocuğumu ihmal edicegi bir zamana denk gelmiyorsa sıkıntı yapmam ha bide illa sende gel diye ısrar etmiyorsa gitsin.eşiniz her hafta annesigile gitmek istese naparsınız bu durumu yaşayan var mı ??
Maalesef bensız gıtmıyorBeni, çocuğumu ihmal edicegi bir zamana denk gelmiyorsa sıkıntı yapmam ha bide illa sende gel diye ısrar etmiyorsa gitsin.
Yok canım o zmn sıkıntı işte. Kabul etmezdim ya her hafta da çekilmez kiMaalesef bensız gıtmıyor
İlk evlendiğimde malesef her hafta gitmek hatta kalmak istiyodu. Zamanla yavaş yavaş azalttım ve 2.5 senedir hiç kalmadım şuanda 2-3 haftada bir gidiyorum. Başına kakmadan ona gitmek istemediğini uygun bir dille anlatman lazım. Umarım anlareşiniz her hafta annesigile gitmek istese naparsınız bu durumu yaşayan var mı ??
Evet 4 aylık bebegım var bende bıraz öyle düşünüyorum ilk torunları çok düşkünler kendı ailem biraz uzakta o yüzden oraya 2 hafta bır gıdıyoruz geneldebana normal geldi acikcasi, cocugunuz var mi? torunlarini gormek istiyor olabilirler dogal olarak eger yoksa bile haftada bir dogal gibi eger sizin de aileniz ziyaret ediliyorsa aynı sıklıkta