- 25 Mart 2022
- 391
- 892
-
- Konu Sahibi lavinharper
umarım son 2 ayda bile inanılmaz bir eğri yaptı ekim sonunda 1600 küsürden yapmıştım şuan 2k eğrisini kırmak üzere ama bilemedim.Altın uçuşun uçuşunu yapacak. Elimde olsa hiç düşünmem altın alırım (fiziki).
Şuan borçlanmak hiç doğru değil piyasalar kötü önümüzde ne olacağı belirsiz iş yok piyasa durgun döviz olarak dursun derim eski tipler var ama geçen kardeşim atmıştı küçük bir şey öyle alırsanız bulursunuz.
haklısınız piyasa felaket muhasebeciyim,kurum sahiplerinde bile nakit yok inanılmaz sıkışığız. Eşim mühendis şu ara işinden memnun olmadığı için çalışmıyor 2024ü bekliyor ufak ufakta başvuru yapıyor ama sanırım cv havuzu doldurmak için ilan giriyorlar bilemiyorum ne olacağız.Felaket tellallığı yapmak istemem ama önümüzdeki gidişat hiç iyi durmuyor çoğu firmalarda iş yok piyasa berbat hiç borca girmeyin
borsa hiç benlik değil takip edecek okuyacak vaktim yok anca temettü veren şirketlerden bir kaç lot toplayıp kenarda bekletiyorum seneler sonra ya tutarsa diyerekten. :)Ben subatta falan galerilerin kampanyalar düzenleyecegini vs okumustum. Boyle bir sey olursa aracinizi alirsiniz.
Altin 2024 ikinci yarisi iyi bir yukselis bekleniyor.
Ben fonlari arastirirdim yerinizde olsam .
Borsa diyecegim ama acemi birisi icin bu aralar cok riskli.
2024 altın ve gümüş yılı olacakumarım son 2 ayda bile inanılmaz bir eğri yaptı ekim sonunda 1600 küsürden yapmıştım şuan 2k eğrisini kırmak üzere ama bilemedim.
Şuan büyük otomotiv firmaları bile çalışana zammı yapamadı keza tekstil sektörü de şuan pek iyi değil borçlanacaksanız da en azından yeni yıla bi girilsin piyasa belki otururhaklısınız piyasa felaket muhasebeciyim,kurum sahiplerinde bile nakit yok inanılmaz sıkışığız. Eşim mühendis şu ara işinden memnun olmadığı için çalışmıyor 2024ü bekliyor ufak ufakta başvuru yapıyor ama sanırım cv havuzu doldurmak için ilan giriyorlar bilemiyorum ne olacağız.