- 3 Mayıs 2015
- 13.220
- 48.456
-
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Diş doktorusunuz sanırım. Herkeste aynı şey olacak diye bir durum yok demeniz umut olduZamanla kemik erir oyle cok da hissedilmez ama herkeste ayni şey olacak gibi de bir durum yok. Bazen implant yapamadığımız durumlar oluyor muayene edilmeden bir sey söylenmesi güç
Merhaba aynı anksiyete durumu bende Dr var şuan bugün muayene oldum 3 boyutlu da çekildi sol üst son dişlerim kaplama 3 diş ve ikisi için çekim gerek dediler çekim olursa köprü şansı yok ve çene kemiği de kötü durumda 3.5 Mm sanırım implant şansı yok yarım protez dediler ama 36 yaşındayım yok mu başka tedavi yöntemi lütfen görünAgizdaki diger dislerin durumuna bagli olarak köprü de yapabiliyoruz ama dissiz yerlerin arkasında da dis varsa olur o. O da olmazsa disler azaldikca takıp cikarmali protezlere dönüyor iş maalesef ama dis nerde var nerde yok agizdakiler ne alemde o kadar cok etken var ki.... keşke bir sey söylemek mumkun olsa hemenumarim olur diyelim. Eger yapılırsa ithal marka implantlar daha kaliteli paraya kiyin derim bi de bilginiz olsun
Ben muayene olmadım ama oğlumu muayene eden diş doktoruna anksiyetemi anlattım. Çok gençsiniz bir şey olmaz dedi. Oyna devam dedim ben deMerhaba aynı anksiyete durumu bende Dr var şuan bugün muayene oldum 3 boyutlu da çekildi sol üst son dişlerim kaplama 3 diş ve ikisi için çekim gerek dediler çekim olursa köprü şansı yok ve çene kemiği de kötü durumda 3.5 Mm sanırım implant şansı yok yarım protez dediler ama 36 yaşındayım yok mu başka tedavi yöntemi lütfen görün
Aynıı sorunu bende yasıyprum bı hafta once 7 tane dolgu yaptırdım bu hafta 3 kaplama ve 4 tanede çekim yaptırıcam bende normalde cook korkarım ama gebelık düşündüğüm için mecbur yaptırıyorumMerhaba aynı anksiyete durumu bende Dr var şuan bugün muayene oldum 3 boyutlu da çekildi sol üst son dişlerim kaplama 3 diş ve ikisi için çekim gerek dediler çekim olursa köprü şansı yok ve çene kemiği de kötü durumda 3.5 Mm sanırım implant şansı yok yarım protez dediler ama 36 yaşındayım yok mu başka tedavi yöntemi lütfen görün