- 3 Mayıs 2015
- 13.220
- 48.456
- Konu Sahibi Bana Diyor Nau Nau
Merhaba,
Minimum 15 maksimum 18 yıl önce sol alt arkadan 3.dişim çekildi. Yerine diş takılmadı. O zamanlar 15 yaşında bile olmayabilirim hatta.
Yıllar içinde birçok diş doktoruna gittim. Kimse uyarmadı. Maksimum aa dişin eksikmiş dediler. Evet sakıncasını görmedim dedim. Ki öyle.
Bugün biriyle otururken bir yıl önce dişini kaybettiğini söyledi ve implant yaptıracağını yoksa hızla çene kemiğinin eriyeceğini söyledi.
Araştırdım. Doğruymuş.
E benim 15-20 yıl oldu. Kemik vs kalmamış olması lazım.
Dişçiye gideceğim ama baya tırstım.
İmplanttan korkuyordum şimdi keşke implant olsa diyorum çünkü bacaktan vs kemik nakli okudum.
Ama çenem erise hissetmez miydim?
Kafama taktığım için de orada şu an hassasiyet hissediyorum.
Dertleşmek istedim
Minimum 15 maksimum 18 yıl önce sol alt arkadan 3.dişim çekildi. Yerine diş takılmadı. O zamanlar 15 yaşında bile olmayabilirim hatta.
Yıllar içinde birçok diş doktoruna gittim. Kimse uyarmadı. Maksimum aa dişin eksikmiş dediler. Evet sakıncasını görmedim dedim. Ki öyle.
Bugün biriyle otururken bir yıl önce dişini kaybettiğini söyledi ve implant yaptıracağını yoksa hızla çene kemiğinin eriyeceğini söyledi.
Araştırdım. Doğruymuş.
E benim 15-20 yıl oldu. Kemik vs kalmamış olması lazım.
Dişçiye gideceğim ama baya tırstım.
İmplanttan korkuyordum şimdi keşke implant olsa diyorum çünkü bacaktan vs kemik nakli okudum.
Ama çenem erise hissetmez miydim?
Kafama taktığım için de orada şu an hassasiyet hissediyorum.
Dertleşmek istedim