15 yılım BİTTİ kollarım boş kaldı.....

bılmıyorum canım yapamam belkı bir bebegım günahına girersen çok üzülürüm..densızım bir çıkar çocuğa söyler..canım yanar benım...

inşallah gerek kalmaz canım bi dua et bi bekle şu kitapta yazanları bi uygula evlat edinmek son çare zaten

hiç öyle düşünme canım belkide sen hepimizden daha çok hakediyorsun bu kadar üzülüp istediğine göre hem anne olmak demek hep kaygılı olmak demektir sende doğursan ona iyi bi anne olup olamıycanı hep düşünüceksin
düşünürüm beşinin başında beklerim: o günleri bir görsemmm

allah razı olsun canım...kayınvalidene selam söyle...
Aleyküm selam tatlım. Sen olumlu düşün yeter. Olacak de. Duaları da hallet. Olur elbet. Benim arkadaşım var. O da 10 sene denedi, olmadı, tüp bebek denedi olmadı. Doktorlar hiç bir sorun bulamamışlardı. Çözüm de. Sonra kız dış gebelik oldu. Kürtaj yaptırdı. Aradan üç ay geçti ve hamile kaldı. Hiç kafana takma sen.

bazen anne olmayı hak etmıyorum gıbı hissediyorum...
Yok çok yanlış düşünüyorsun. O kadar çocuk doğuran ve sokağa atan kadınlar var onlar hak ettikleri içinmi çocuk doğurdular. Hayır, Allah evladın varlığıylada yokluğuylada imtihan eder. Sabretmek elinden geleni yapıp tevekkül etmek lazım.
Ama bu kadar çocuk isteyipte evlat edinmeyi hiç istememeni anlayamadım kusura bakma. Ömrün boyuncada çocuk doğuramayabilirsin ama şimdi istesen minik bi kuzuya mis kokusunu içine çekerek, yavrum diyerek, benim diyerek çokta güzel annelik yapabilirsin. Neden böyle bi mutluluktan kendini mahrum bırakıyorsun bunu anlayamıyorum.

Aleyküm selam tatlım. Sen olumlu düşün yeter. Olacak de. Duaları da hallet. Olur elbet. Benim arkadaşım var. O da 10 sene denedi, olmadı, tüp bebek denedi olmadı. Doktorlar hiç bir sorun bulamamışlardı. Çözüm de. Sonra kız dış gebelik oldu. Kürtaj yaptırdı. Aradan üç ay geçti ve hamile kaldı. Hiç kafana takma sen.
allahım inş...benımde olur...

Yok çok yanlış düşünüyorsun. O kadar çocuk doğuran ve sokağa atan kadınlar var onlar hak ettikleri içinmi çocuk doğurdular. Hayır, Allah evladın varlığıylada yokluğuylada imtihan eder. Sabretmek elinden geleni yapıp tevekkül etmek lazım.
Ama bu kadar çocuk isteyipte evlat edinmeyi hiç istememeni anlayamadım kusura bakma. Ömrün boyuncada çocuk doğuramayabilirsin ama şimdi istesen minik bi kuzuya mis kokusunu içine çekerek, yavrum diyerek, benim diyerek çokta güzel annelik yapabilirsin. Neden böyle bi mutluluktan kendini mahrum bırakıyorsun bunu anlayamıyorum.
eşimin ailesi benı anlamazlar..bebegınde benımde burnumdan gelir...

eşimin ailesi benı anlamazlar..bebegınde benımde burnumdan gelir...
Eğer sen ve eşin bunu gerçekten isteseniz inan bi şey diyemezler. 15 yıl çok uzun bi zaman. 2 - 3 yıllık evli olsan bekle derdim gerçi Allah büyük yıllar sonra çocuk sahibi olanlarda var. Neyse canım hakkınızda hayırlısı olsun..

Eğer sen ve eşin bunu gerçekten isteseniz inan bi şey diyemezler. 15 yıl çok uzun bi zaman. 2 - 3 yıllık evli olsan bekle derdim gerçi Allah büyük yıllar sonra çocuk sahibi olanlarda var. Neyse canım hakkınızda hayırlısı olsun..
amınnn canım vardır bir zamanı...

O duyguyu çok iyi bilirim. Rabbim İnsallah tez zamanda sana da bana da ve tüm isteyenlere de sağlıklı ve hayırlı evlat verir.

Allahim insallah tum hakeden ablalarima bi evlat nasip eder hayirlisindan.
Insallah...
isyan etme ablacim, vardir bundada bi hayir.
Elbet birgun hayirlisyla dolucak o kollarin.

Can-ı gönülden söylüyorum Rabbim derdinize derman olsun, derdinizle dertlenen size dua gönderen arkadaşlara da derman olsun inşallah.

Rabbim size ve tüm bebek sahibi olmak isteyenlere en kısa ve hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin. Eviniz bebek sesleriyle şenlensin inşAllah .

isyan etme arkadaşımhiçbizaman Allah senin için en hayırlısını verir üzülme belki en hayırlısı budur belki sakat bi çocuğun veya hayırsız bir evladın olucaktı Allah seni koruyodur bilemezsin haline şükret hiç belli olmaz Allahım bebek ver yerine hayırlı sağlıklı sıhhatli versin de üzülme arkadaşım...:KK43:

isteyen herkese nasip etsin Rabbim. size de nasipetsin insallah en kisa surede. hem bizim bir akrabamizin 17 yil bebegi olmamis sonra 3 tane ard arda oldu hayirli zamani bekliyodur Allah sabredin nolur

canım cevırmıştır..bende gititm birine bana göstermedı bebegı nazarım değer dıye...

hey Allahim..insanlara akil fikir versin..buna gercekten icim ezildi...
Rabbim kuru dala can veriyor yoktan var ediyor,insallah size de en yakin zamanda bi yavru nasip eder.
Allahin isimlerinde `YA LATIF` i bol bol okuyun,internette nasil zikir edilecegi hakkinda bilgi var,Rabbimde size hayirli saglikli bi evlat nasip etsin tum kalbimle diliyorum.
nolur aglamayin.

X