15 yılım BİTTİ kollarım boş kaldı.....

Benim esimde oyle canim. Daha adam akilli tedaviye yeni basladik 1 kere asilama yaptim tutmadi bundan onceside ilaclar iğneler ama olmadi yine bütün acıyı ceken benim tedavi yapmak istemeyen o. Zorla ikna ettimki 2. Aşılamaya basladik rabbim ellerimizi bos çevirmez insallah
amınn.canım eşim tüp bebek ilaçları senı hasta yapacak dıye istemıyor

Aminn.Bende seninle aynı duyguları yaşadım şimdi 3 denicem ama artık yıldım. Dün doğum yapan komsuda gittim çocuğu görmeyi diye yana çeviriyor. Yada bana öyle geliyor.artik kimseyle gorusmuyor um. Çok çook mecbur olmayinca
canım cevırmıştır..bende gititm birine bana göstermedı bebegı nazarım değer dıye...

15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
Çok üzüldüm, bu kadar isteyipte çocuk sahibi olamamak ne demektir bilirim. Peki evlat edinmeyi düşünmüyormusunuz?

çok sagol canım bende aldım o kitaptan daha başlayamadım ama..sen hangılerını yaptın canım...elma duası vardı ben onu denemek istiyorum
Ben denedim, olmadı bir kaç ay. Sonra sürekli namaz kıldım, orada yazan dualar vardı çocuk yapmadan önce yapılacaklar falan yazıyor zaten. Önce olmayanlar için kısmını deneme. 1 ay yapmadan önce yapılması gereken ne varsa yap, duadır, namazdır falan. O şekilde olmazsa çocuğu olmayanlar için bitkisel şeyler var, dualar var. Onları sırasıyla dene her ay. Ümidini kesme. Olmuyor ya da olmayacak diye düşünme. Kitapta her şey ayrıntısıyla yazıyor zaten

Ben denedim, olmadı bir kaç ay. Sonra sürekli namaz kıldım, orada yazan dualar vardı çocuk yapmadan önce yapılacaklar falan yazıyor zaten. Önce olmayanlar için kısmını deneme. 1 ay yapmadan önce yapılması gereken ne varsa yap, duadır, namazdır falan. O şekilde olmazsa çocuğu olmayanlar için bitkisel şeyler var, dualar var. Onları sırasıyla dene her ay. Ümidini kesme. Olmuyor ya da olmayacak diye düşünme. Kitapta her şey ayrıntısıyla yazıyor zaten
bu ay başlayacağım inş...

amin canım rabbim herkesin evladını korusun içindede benim yavrumu bugün senin için dua edicem sanada pırıl pırıl bi çocuk nasip etsin inşallah
allah razı olsun canım..allahım evladına hayırlı ömürler nasıp etsin inş...

bu ay başlayacağım inş...
Başla tabi. Arkadaşlarım çok faydasını gördü. Ben de alır almaz okudum. Kırmızı ince bir kitap zaten. Yapacaklarını tek tek not düş bir kağıda sırasıyla. Arapça biliyorsundur inşallah. Bazıları arapça. Ben bilmiyordum. Eşime okutup yazdırdım

Başla tabi. Arkadaşlarım çok faydasını gördü. Ben de alır almaz okudum. Kırmızı ince bir kitap zaten. Yapacaklarını tek tek not düş bir kağıda sırasıyla. Arapça biliyorsundur inşallah. Bazıları arapça. Ben bilmiyordum. Eşime okutup yazdırdım
arapça bılıyorum canım..okurum hepsini inş...

Neden ? Ne fark eder ki? Sadece doğurmayacaksınız o kadar. Sevgisinde hiç bir fark olmuyor inanın bana.

fark olmaz eminim canım çünkü çocuk büyüdükçe katlanarak emeğinde büyüyor aynı oranda sevgiside büyür sadece krnında büyümüycek o kadar ne kadar emek okadar sevgi karnında diyil kalbinde büyyücek hem ne kadar kötü
insanlar var doğurup atan doğurmak diyil marifet sevgiyle büyüymek

arapça bılıyorum canım..okurum hepsini inş...
Amiiin Allah yardımcı olsun tatlım. Sana bol bol dua ederim. Kayın valideme söylerim, o da eder. O temiz kalplidir, dualarımız kabul olur inşallah. Rabbim sana da istediğin gibi, hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.

fark olmaz eminim canım çünkü çocuk büyüdükçe katlanarak emeğinde büyüyor aynı oranda sevgiside büyür sadece krnında büyümüycek o kadar ne kadar emek okadar sevgi karnında diyil kalbinde büyyücek hem ne kadar kötü
insanlar var doğurup atan doğurmak diyil marifet sevgiyle büyüymek
bılmıyorum canım yapamam belkı bir bebegım günahına girersen çok üzülürüm..densızım bir çıkar çocuğa söyler..canım yanar benım...

bazen anne olmayı hak etmıyorum gıbı hissediyorum...

hiç öyle düşünme canım belkide sen hepimizden daha çok hakediyorsun bu kadar üzülüp istediğine göre hem anne olmak demek hep kaygılı olmak demektir sende doğursan ona iyi bi anne olup olamıycanı hep düşünüceksin

Amiiin Allah yardımcı olsun tatlım. Sana bol bol dua ederim. Kayın valideme söylerim, o da eder. O temiz kalplidir, dualarımız kabul olur inşallah. Rabbim sana da istediğin gibi, hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah.
allah razı olsun canım...kayınvalidene selam söyle...

X