allah razı olsun...neden bılmıyorum ama göz yaşlarıma engel olamıyorum bu gece...Bu gece bana uyku yok bütün herkese bebek isteyen herkese duâ edeceğim herkeste etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah razı olsun...neden bılmıyorum ama göz yaşlarıma engel olamıyorum bu gece...Bu gece bana uyku yok bütün herkese bebek isteyen herkese duâ edeceğim herkeste etsin.
amınnnnRabbim evladin varligiyla da yokluguyla da imtihan etmesin.. dileyen herkese hayirli, tertemiz, guzel ahlakli, razi olacagi evlatlar nasip etsin inşaAllah..
Amin hepimizin bende 2 defa tüp bebek denedim ama sonuç yine gözyaşı.allahlık yardımcın olsun...
oldum canım ..ama olmuyor işte..bu gün adet oldum 35 gün sonra ve içime bir acı çöktü
benımde 2 çok umutluydum ama doktor bebek yok dedıgı anı hatırlamak bıle istemiyorum..rabbım yar ve yardımcımız olsun...Amin hepimizin bende 2 defa tüp bebek denedim ama sonuç yine gözyaşı.
Ağlama canım ne olur cok pis bir duygu iyi bilirim bu da senin sinavin ve inşallah bitecek gelecek sana merak etme. ..allah razı olsun...neden bılmıyorum ama göz yaşlarıma engel olamıyorum bu gece...
inş...camın allah oğluna sağlık versın inş...rabbim herşeyden önce hayırlısını versin ama en doğru zamanı yüce mevla biliyor sadece sabret ve bekle bolbol da dua et bende 6 yıl bekledim oğluşumu allah sanada isteyen herkesede hayırlısıyla nasip eyler inşallah
inş..canımAğlama canım ne olur cok pis bir duygu iyi bilirim bu da senin sinavin ve inşallah bitecek gelecek sana merak etme. ..
artık eşim tedavıyı kabul etmıyor belkı oda çok üzüyor benıTutmuyor mu bizim tanıdığımızında 13 yıl sonra 3. denemesinde oldu. Allah büyük sakın ümidini kaybetme. geçen tv'de gördüm 25 yıl sonra bebekleri olmuştu.
Benimde çok ciddi bir pco hastalığım var ve aylarca adet olmayabiliyorum. Şimdiden doktorum ileride çok ciddi bir sorun yaşayacağımı söyleyince bu duyguyu hissetmiştim ama bence Allah büyük, bazılarının imtihanı bazıları için güzel bir kapı olabilir. İnsanın kendi çocuğu gibisi olmaz ama bence o boş kalan kollarınızı küçük kimsesiz bir çocuğa açabilirsiniz. Yani evlat edinebilirsiniz. Teyzem evlat edinmişti şimdi kızı 18 oğlu 24 yaşında. Onların ilişkisini gördükçe kader diyorum öz evladı olsa bu kadar olmaz.
artık eşim tedavıyı kabul etmıyor belkı oda çok üzüyor benı
allahım ne kadar güzel kalplı insanlar var bu dünyadaevlat sahibi olmak doğurmayla bitmiyor canım teyzen karnında büyütmemeiş belki ama yüreğinde büyütmüş ve bi çocuğu büyütmek gerçekten çok zor ve emek işi ne diyelim herkese nasip olmaz allah mutluluklarını daim etsin
Canım benim, çok üzüldüm ya. Bir kitabım vardı. Arkadaşıma vermesem gönderirdim sana. Her anneye lazım diye bir kitap var. Gerçekten çok faydalı, ben ve bir çok arkadaşım çok faydasını gördük. Onu alıp yazanları bir uygulasan. Allahtan ümit kesilmez.15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
Aminn.Bende seninle aynı duyguları yaşadım şimdi 3 denicem ama artık yıldım. Dün doğum yapan komsuda gittim çocuğu görmeyi diye yana çeviriyor. Yada bana öyle geliyor.artik kimseyle gorusmuyor um. Çok çook mecbur olmayincabenımde 2 çok umutluydum ama doktor bebek yok dedıgı anı hatırlamak bıle istemiyorum..rabbım yar ve yardımcımız olsun...
Benim esimde oyle canim. Daha adam akilli tedaviye yeni basladik 1 kere asilama yaptim tutmadi bundan onceside ilaclar iğneler ama olmadi yine bütün acıyı ceken benim tedavi yapmak istemeyen o. Zorla ikna ettimki 2. Aşılamaya basladik rabbim ellerimizi bos çevirmez insallahartık eşim tedavıyı kabul etmıyor belkı oda çok üzüyor benı
çok sagol canım bende aldım o kitaptan daha başlayamadım ama..sen hangılerını yaptın canım...elma duası vardı ben onu denemek istiyorumCanım benim, çok üzüldüm ya. Bir kitabım vardı. Arkadaşıma vermesem gönderirdim sana. Her anneye lazım diye bir kitap var. Gerçekten çok faydalı, ben ve bir çok arkadaşım çok faydasını gördük. Onu alıp yazanları bir uygulasan. Allahtan ümit kesilmez.