15 yılım BİTTİ kollarım boş kaldı.....

Birşeyi çok fazla istediğin zaman olmuyor sanki. Ne zamanki vazgeçiyorsun, o istemenin yarattığı baskıdan kurtuluyorsun işte o zaman oluveriyor.

Lütfen rahatlamaya çalışın.

Stress yapma o kadar canim allahin izniyle insallah olur rabbine Sığın vardir rabbimin bir bildigi vardır onunda vakti saati

Benimde çok ciddi bir pco hastalığım var ve aylarca adet olmayabiliyorum. Şimdiden doktorum ileride çok ciddi bir sorun yaşayacağımı söyleyince bu duyguyu hissetmiştim ama bence Allah büyük, bazılarının imtihanı bazıları için güzel bir kapı olabilir. İnsanın kendi çocuğu gibisi olmaz ama bence o boş kalan kollarınızı küçük kimsesiz bir çocuğa açabilirsiniz. Yani evlat edinebilirsiniz. Teyzem evlat edinmişti şimdi kızı 18 oğlu 24 yaşında. Onların ilişkisini gördükçe kader diyorum öz evladı olsa bu kadar olmaz.

rabbim herşeyden önce hayırlısını versin ama en doğru zamanı yüce mevla biliyor sadece sabret ve bekle bolbol da dua et bende 6 yıl bekledim oğluşumu allah sanada isteyen herkesede hayırlısıyla nasip eyler inşallah

oldum canım ..ama olmuyor işte..bu gün adet oldum 35 gün sonra ve içime bir acı çöktü

Tutmuyor mu bizim tanıdığımızında 13 yıl sonra 3. denemesinde oldu. Allah büyük sakın ümidini kaybetme. geçen tv'de gördüm 25 yıl sonra bebekleri olmuştu.

rabbim herşeyden önce hayırlısını versin ama en doğru zamanı yüce mevla biliyor sadece sabret ve bekle bolbol da dua et bende 6 yıl bekledim oğluşumu allah sanada isteyen herkesede hayırlısıyla nasip eyler inşallah
inş...camın allah oğluna sağlık versın inş...

Benimde çok ciddi bir pco hastalığım var ve aylarca adet olmayabiliyorum. Şimdiden doktorum ileride çok ciddi bir sorun yaşayacağımı söyleyince bu duyguyu hissetmiştim ama bence Allah büyük, bazılarının imtihanı bazıları için güzel bir kapı olabilir. İnsanın kendi çocuğu gibisi olmaz ama bence o boş kalan kollarınızı küçük kimsesiz bir çocuğa açabilirsiniz. Yani evlat edinebilirsiniz. Teyzem evlat edinmişti şimdi kızı 18 oğlu 24 yaşında. Onların ilişkisini gördükçe kader diyorum öz evladı olsa bu kadar olmaz.

evlat sahibi olmak doğurmayla bitmiyor canım teyzen karnında büyütmemeiş belki ama yüreğinde büyütmüş ve bi çocuğu büyütmek gerçekten çok zor ve emek işi ne diyelim herkese nasip olmaz allah mutluluklarını daim etsin

15 yıl bitti canlar ama hala bebegım yok...bu gece neden bu kadar duygusalım bilmiyorum allahım dindır göz yaşlarımı...
Canım benim, çok üzüldüm ya. Bir kitabım vardı. Arkadaşıma vermesem gönderirdim sana. Her anneye lazım diye bir kitap var. Gerçekten çok faydalı, ben ve bir çok arkadaşım çok faydasını gördük. Onu alıp yazanları bir uygulasan. Allahtan ümit kesilmez.

benımde 2 çok umutluydum ama doktor bebek yok dedıgı anı hatırlamak bıle istemiyorum..rabbım yar ve yardımcımız olsun...
Aminn.Bende seninle aynı duyguları yaşadım şimdi 3 denicem ama artık yıldım. Dün doğum yapan komsuda gittim çocuğu görmeyi diye yana çeviriyor. Yada bana öyle geliyor.artik kimseyle gorusmuyor um. Çok çook mecbur olmayinca

artık eşim tedavıyı kabul etmıyor belkı oda çok üzüyor benı
Benim esimde oyle canim. Daha adam akilli tedaviye yeni basladik 1 kere asilama yaptim tutmadi bundan onceside ilaclar iğneler ama olmadi yine bütün acıyı ceken benim tedavi yapmak istemeyen o. Zorla ikna ettimki 2. Aşılamaya basladik rabbim ellerimizi bos çevirmez insallah

Canım benim, çok üzüldüm ya. Bir kitabım vardı. Arkadaşıma vermesem gönderirdim sana. Her anneye lazım diye bir kitap var. Gerçekten çok faydalı, ben ve bir çok arkadaşım çok faydasını gördük. Onu alıp yazanları bir uygulasan. Allahtan ümit kesilmez.
çok sagol canım bende aldım o kitaptan daha başlayamadım ama..sen hangılerını yaptın canım...elma duası vardı ben onu denemek istiyorum

X