15 Yıl Sonra Gelen Mucize

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Çok sevindim sizin adınıza :)

Tebrik ederim coook sevindim desene 2015 Sanada ugurlu gelmis. Bende hamileyim benimde 11.5 yil sonra oldu ALlaha sukurler olsun bizi en iyi biz anlariz insallah kalp atisinida buyudugunu de goreceksin. Bolca dua et vebebeginle hep konus. Benim tup bebekle olduALlahim sag salim kucagimiza almayida nasip etsin insallah, yuzumuz hep gulsun artik.Hep olumlu dusunmeye calis. Bu arada ayni yastayiz. Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah

TATLIM BENİM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN

rabbim sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.15 yıl dile kolay herhangi bir probleminiz varmıydı kilo vermek dışında yaptıgınız herhangi bişey oldumu kür felan?? bende 6 senelik evliyim rezervlerde azalma var tedavide olmuyprum artık rabbime sıgındım bekliyorum inşallah size yaşattıgı bu mucizeyi ben ve benim gibi evlat hasreti ile yananlara yaşatsın rabbim

Kilo vermek için kullandığım ürünler sanırım metabolizmamı hızlandırdı çünkü herhangi bir belli sorun yoktu canım.
Hep derlerdi vaz geçtiler düşünmüyorlardı oldu diye. Nasıl olur böyle bir şey insanın aklından hiç çıkar mı diyordum ve çok kızıyordum ama çıkıyormuş gerçekten. Artık hiç bebek düşüncesi yoktu aklımda hatta amaaan ne güzel kilo da verdim harikayım derken sürpriz oldu. Allah ım sana da nasip etsin inşallah.

Çok sevindim sizin adınıza da inşallah her şey sorunsuzca gider tabi bir çok endişelerim korkularım var bunca yıldan sonra olunca .

Okurken çok duygulandım uzun bir bekleyişten sonra o haberi almak nasıl mutluluk vericidir. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…