Gebeliğe Hazırlık 15 Temmuz BAT günü olanlar birlikte bekleyelim mi☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MuhendisYas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
266
334
33
30
Merhaba anne adayları ☺️ 15 temmuz günü muhtemel adet tarihim 🙋🏻‍♀️ Bu ay birden fazla yumurtam oluştu. Ama çatladılar mı bilmiyorum pek de bi belirti yok sadece karnımda kıpırtılar oluyor bel ağrısı oluyor normal adet olacakmışım hisleri. Göğüs ağrısı ve benzeri şeyler yok sizlerde nasıl belirtiler var kızlar çok merak ediyorum? Erken gebelik testini hangi gün yapamalıyım fikri olan var mıı😊

Merhaba anne adayları ☺ 15 temmuz günü muhtemel adet tarihim 🙋🏻‍♀️ Bu ay birden fazla yumurtam oluştu. Ama çatladılar mı bilmiyorum pek de bi belirti yok sadece karnımda kıpırtılar oluyor bel ağrısı oluyor normal adet olacakmışım hisleri. Göğüs ağrısı ve benzeri şeyler yok sizlerde nasıl belirtiler var kızlar çok merak ediyorum? Erken gebelik testini hangi gün yapamalıyım fikri olan var mıı😊
Erken gebelik testi - 6 gün önce testi var, predictor early isminde, doğru ve kesin sonuç gösterir. Herkeste aynı belirti olacak diye birşey yok. Ben hamileliğimi 4 buçuk aylıkken öğrendim. Ağrı sancı, kasılma, bulantı, aş erme vs yoktu. Adetim de devam etmişti. :)

Back