sende 23 nisan da yap buluşma hem benim b.oğluşun dogum günü hani sazlı sözlü :roflol:
hehehe kaydirigubbakcemile3 kız guzel fıkır valla hihoyyyt gene buluşurduk ne guzelde senın gene bı aksılıgn cıkmaz mı kuzum
ay kızlar hava cok guzel yaw ıcım kıpır kıpır..sızler ne edıysınız bakem :)
ay kızlar hava cok guzel yaw ıcım kıpır kıpır..sızler ne edıysınız bakem :)
evet çok güzel insanın gezesi geliyor dünde güzeldi ve ben cevahirdeydim çocuklarımlahihoyyyt
evet çok güzel insanın gezesi geliyor dünde güzeldi ve ben cevahirdeydim çocuklarımlahihoyyyt
zemin etudumu yaptin sekerim
kollasaydin nereleri fetedicez die :lepi:
dün bende cevahirdeydim şakkıdı
aşkolsun canım insan söylemezmi kaydirigubbakcemile2
aaaaaaaaa nerelerini dolaştın bakem
ben lcwaıkıkı'yi, teknosa'yı,yukarıda oyuncakcıyı ve en sonda bir yerde oturup lahmacun yedik çocuklarla
acaba senle çarpışmış olabilirmiyiz :roflol:
dün bende cevahirdeydim şakkıdı
aşkolsun canım insan söylemezmi kaydirigubbakcemile2
kusum burda aylardir hava guzelde beni pek etkilemiyo ben gene evdeyim heepp evdeyiimm
hatunlar ya karsılasmıs olmayasayınız sız heheh :):)
evet valla karşılaşmış olma olasılığımız yüksek :1hug:
aslında bazen merak ediyorum böyle kalabalık yerlerde,acaba kaç tane kk üyesi var diye,psikoljimmi bozuluyo ne delikafadulden
belkim teknosa'da yanyana geçmiş olabiliriz :roflol:bende tepe home ve teknosa,zara çocuk bölümüne uğradım,oğlum,kız kardeşim ve kız kardeşimin kızı pizza hut'a çıktık,teknosada ve üst katta yanyana geçmiş olabilirik :icecream: ama kimseyle çarpışmadım,aslında kk baskılı bişeylermi giysek dışarı çıkarkene,iki yabancı gibi geçip gitmişiz baksana kaydirigubbakcemile3
belki olabilir canım :roflol:hatunlar ya karsılasmıs olmayasayınız sız heheh :):)
bende bazen düşünürüm acaba şu oturan kk danmı şu giden kk dan olmasınevet valla karşılaşmış olma olasılığımız yüksek :1hug:
aslında bazen merak ediyorum böyle kalabalık yerlerde,acaba kaç tane kk üyesi var diye,psikoljimmi bozuluyo ne delikafadulden
bizimde ayagımızın altı olarak cevahir var canısıben ayda bir giderim cevahire profiloya uğrarım genelde ayağımın altında sayılır ,hem otoparkıda ücretsiz kaydirigubbakcemile3
iyi eğlenceler dilerim kızlarr bol sohbetler güzel ve yalansız dostluklar kurarsınız inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?