Üst üstKızlar merhaba adetimin 14. Günü 15 mm yumurtam varmış . 19 20 mm iken çatlar dedi doktor 1 hafta gün aşırı ilişki dedi . Günde kaç mm büyür kızlar
2 3 mm büyür demişti drKızlar merhaba adetimin 14. Günü 15 mm yumurtam varmış . 19 20 mm iken çatlar dedi doktor 1 hafta gün aşırı ilişki dedi . Günde kaç mm büyür kızlar
2 3 mm büyür demişti dr
3-4 güne olur tahminiKaç güne çatlama olur acaba şu an 15 mm dedi
3-4 güne olur tahmini
Benım de 15mm olmuştu tam 5 gün sonra catladıKaç güne çatlama olur acaba şu an 15 mm dedi
Benım de 15mm olmuştu tam 5 gün sonra catladı
Kusura bakmayın ya adetinizin kaçıncı günü 15 mm di ? Benim 14. Gün 15 mm dedi ama ilaç kullanmıyorum ben yavaş büyüyor sanırımAdetin 3. Günü letrol kullandım 5 gün sonra yumurta olmuştu 24 ekimde kontrole gittim 15 mm yumurta vardı 26 28 30 ekimde ilişki önerdi ama ben evde ovulasyon testide yaptım 28 ekimde çift çizgiydi
Bana bugün pazar salı perşembe dedi . Birde ben başka bir şey için gitmiştim o yumurtlama dedisize günleri söylemedi mi doktor
Adett gününden 13 gun sonra 15 mm benımdeKusura bakmayın ya adetinizin kaçıncı günü 15 mm di ? Benim 14. Gün 15 mm dedi ama ilaç kullanmıyorum ben yavaş büyüyor sanırım
Benimde 14 o zaman her an yumurtlama olabilir benimde çok teşekkür ederim içim rahatladıAdett gününden 13 gun sonra 15 mm benımde
Evet doktorun söylediği gunlerı mutlaka değerlendırın inşallah hayırlısı olur bende bekliyorum 5 gün sonra test verıcem hayırlısıBenimde 14 o zaman her an yumurtlama olabilir benimde çok teşekkür ederim içim rahatladı
Evet doktorun söylediği gunlerı mutlaka değerlendırın inşallah hayırlısı olur bende bekliyorum 5 gün sonra test verıcem hayırlısı
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırız teşekkür ediyorumİnşallah güzel haberi alırsın canım bekleyen herkesle beraber