• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15. haftaya giriyorum ama hiç belirti yok, yardım edin

bernice

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
225
4
296
49
İzmir
:uhm:Yaklaşık 2 hafta once ikili test yaptırdım, sorun yok dendi.Bebeği gordum, kalp atışlarını bile dinletti dr.Yarın itibarı ile 15. haftaya gireceğim ama hamile olduğuma dair hiç belirti yok.Ne midem bulanıyor, ne başım dönüyor, karnım gebeliğimin ilk haftalarındaki gibi çok şiş değil, karnım falan da ağrımıyor.Çıldıracağım, sabah tartıldığımda açken 56 yım, öğleden sonraları 59 oluyorum.Böyle garip bir durum yani.
Dr.um tatilde, gidip gebelik testi mi alayım acaba?Düşse ya da bişi olsa belli olur dimi ?Lütfen yardım edin.

üzülme canım bişey olmamıştır zaten ben 2.5 aylıkken doktora başlamıştım benimde belirtiler yoktu nasıl ulturasona girdim midem bulanmaya başladı ve su içtiğim zaman bile çıkarıyodum meğer bizim küçük bacaksızımız ulturasondan nefret ediyomuş o yüzden yüzünü göstermek istememiş

ya canım sen ne dıyosun otur halıne şukret ne güzel nıye karnın ağrısın ağrımaz kı inş üç hafta sonra haraketlerini hissedeceksınnnn yapma böyle............... yavaş yavaş büyür karnın merak etme...........güzel düşünnnnnnnnn................. selammmmmmm

bende 7 haftalık hamileyim ve benimde hiçbir belirtim yok bend korkuyorum ama herkesin olacak diye birşey yokmuş..üzülmeyelim ki meleklerimizde üzülmesin...

:uhm:Yaklaşık 2 hafta once ikili test yaptırdım, sorun yok dendi.Bebeği gordum, kalp atışlarını bile dinletti dr.Yarın itibarı ile 15. haftaya gireceğim ama hamile olduğuma dair hiç belirti yok.Ne midem bulanıyor, ne başım dönüyor, karnım gebeliğimin ilk haftalarındaki gibi çok şiş değil, karnım falan da ağrımıyor.Çıldıracağım, sabah tartıldığımda açken 56 yım, öğleden sonraları 59 oluyorum.Böyle garip bir durum yani.
Dr.um tatilde, gidip gebelik testi mi alayım acaba?Düşse ya da bişi olsa belli olur dimi ?Lütfen yardım edin.

iyi de arkadaşım bebeğin o kadar küçük değil ki düşük yaptığını anlamayacak kadar. ayrıca ne kadar güzel hiç şikayetin yokmuş daha ne istiyorsun Allahtan. açken ve tokken kilolarımız zaten hep farklı cıkar bence sen kafanda fazla kurmussun bos yere bebegını de sıkıntıya sokuyorsun :oklava:

Belirti olarak neyi kastediyorsun anlamadım ki? :sm_confused:daha haftan çok küçük en az 3 hafta sonra ancak hareketlerini hissedersin..

Bulantı desen bu haftadan sonra oda kalmaz zaten bekleme boşuna, ilk başta olsa olurdu sende olmamış ne güzel...

Karnım şişmedi diyorsun şişmeyebilir , 4,5 aydan sonra anca belli oluyor..Oda çok dikkatli bakarlarsa...Ben 9 aylık bir akrabamı gördüm neredeyse 5 aylık gibiydi karnı yoktu..Bu işler görecelidir kişiden kişiye değişir, test falan yaptırma, sabret en az 3-4 haftaya bebeğinin ilk hareketlerini hissedersin...Oda bir gün olur 3 gün olmaz ilk başlarda..İçini ferah tut...
kaydirigubbakcemile5

canım bende 12 haftalık hamileyim ama benımde ne mıdem bulanıo ne başım dönüyo ilk 2 ay sureklı uyuyordum sımdı oda yok merak etme bısey yoktur.sana dıyorum ama bılıyormusun bazen benımde aklıma gelmıyor degıl acaba bıseymı oldu dıye dusunup duruyorum

ah canımmm yaa ben 4 aylık hamıleyım ne canım bişey cektı ne agrım oldu ne kustum ne dee halsız kaldım
sen de ıdeal bı hamılelık gecırıyorsun bırak keyfını cıkar aaaaa gereksız yere bebişide uzmusundur
allah nazarlardan saklasın arkadasım gule gule buyut yavrunu

ahh canım maşallah:nazar: de şükret haline bulantı çekmek çok zor bırak bir şey hissetme iyidir bebişin merak etme...yakında tekmelemeye başlar..:emir_bebek:.kusma yaşamadığından baş dönmeleri de olmamıştır ben ne bulantı çektim allahım bir saniye geçmiyordu şimdi iyiyim birden kesildi şimdi güzel güzel besleniyorum..bulantı olmayınca hiç bir şey hissetmiyorsun bebeği bile unutuyorsun..

canım bende 15.haftalığım benimde karnım büyümedi aşermiyorum,kusmuyorum.ama biliyorum herşey yolunda zaman zaman benimde karnımdaki şişlik sönüyo bu gayet normalmiş.öyle saçma şeyler düşünme hayır de hayır olsun.bu hafta bebeğinin saçları çıkıyor ve artık onunda bi parmak izi var.bunları düşün mutlu ol.

Herkese çok çok teşekkür ederim, gerçekten beni çok rahatlattınız...Zaten tüp bebek benimkisi,bir şey olmasından korkmaya başladım .Ondan sorun yapıyorum.İlk başlarda hiç dert etmiyordum ama son günlerde sorun yapmaya başladım, psikolojim falan bozuldu, ben bile bebeği bu kadar istediğimi bilmiyordum.Tekmelese rahatlayacağım.

Eşime eziyete başladım.O'na bebekle ilgili endişem olduğunu belli etmiyorum ama adamcağıza durup dururken kızıyorum, yapmadığı birşeyi ya yaparsa diye bile küsüp konuşmuyorum.Rüyamda bile bensiz görünce sabah adamla konuşmuyorum.Ay deliriyorum mu ne? O da garibim alttan alıyor.
Neyse yardımlarınız için çok minnettarım.

Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

benim de pek ağrım olmuyordu, korktum, doktora sordum, doktor daha iyi ya, sefiller gibi sürünmediğin için şikayet mi ediyorsun dedi gülerek, ağrı olmaması senin için daha iyi dedi doktor, asıl çok ağrın olursa endişelen demişti... korkma bişeyin yoktur..hele ki 2li test falan yaptırmışsın, daha ne diye tekrar test alayım falan diyorsun, sakin ol..

hiiç sıkıntı yapma.bebişler annelerinin stresli olmalarını pek sevmiyo.ben 30. haftadayım.şikayetlerim yeni başlıyo.sanki bu aya kadar hamile değildim.Allahın izniyle bebeğinin kıpır kıpır kıpırdamasından uyuyamadığın günleride göreceksin.bebişlerimiz için kendimizi sakin tutalım

canım ya benimki de tüp bebek ve henüz 4. haftamıza gireceğiz.ama bende de bir parça olsun belirti olmadı.yumurta toplamadan dolayı ohss geçirdim onun haricinde ne bir uyku hali ne bir bulantı hiçbişey yok.bu yüzden hamile olduğuma bile inanamıyorum.eşime şööyle bir naz yapamıyorum hamileyim şunu yap bunu yap diyemiyorum.
şaka bi yana, bir gün midemin bulanmasını, sancılarımın olmasını isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi...benim de merakımı yenmeme vesile oldun sağolasın.

canım önceden bulantın olurmuydu bilmem ama zaten bu haftalarda genelde gebelik şikayetleri azalır yada biter neyin olmasını bekliyorsunki anlamadım iki hafta önce görmüşsün bebeği sağlıklıymış iki haftada karnın ne kadar büyürki zaten anlayamazsın sen bence sen evham yapıyorsun bundan kurtulmanın tek yoluda git biryerde ultrasona gir.

canim daha ne iste cok rahatsin...mide bulantisi cok kotudur..
herkeste ayni belirtiler olacak diye birsey de yok.
sen asil bundan sonra gor bebisini bak nasil da tekmelere basliyor..:))
sen icini ferah tut canim insallah bebisin seni hic birakmaz...

canım yanlız değilsin bugün 15 haftamdayım bende ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi ne aşerme ultrasonda görmesem miniğimi hamile olduğuma inanmayacağım zaten :D:D

allah allahh :kızgın: miden bulansa bulanıyor diye yakınırsın bulanmasa da bulanmıyo acaba bir problem mi var diye yakınıyorsun.canım daha nerem diyorsun ne güzel işte rahat rahat bir gebelik geçiriyorsun.benim midem bulandıda noldu.yemeğimi yedikten iki dakka sonra lavobaya koşturr bööööööğ kafamçokkarıştı çıkar ne varsa.bu dahamı iyi yani.:tomato: yat kalk dua et haline.hem düşük olsa anlamicak kadar küçük degil bebeğin.yani kusura bakma zan canım ama ne güzel işte bebeğinde sende mutlu saglıklısınız.allaha emanet oluna.s.

bernice bence evham yapıyorsun zaten düşük olsa nekadar acı çekersin ve afedersin kan boşalır.ne güzel işte.bende midem bulanmıyor diye üzülüyordum Allahverdi mide bulantısı bir hafta BEGGGGGGGGGG oldum ya ben de sabah 56 akşam 58.5 nasıl oluyo ya anlamıyorum üstelik 8 haftalık hamileyim.bu konuda bir bilgi var mı ?aydınlatırsanız sevinirim.a.s.a.s.a.s.

Back