- 1 Temmuz 2019
- 65
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Mystery1903
-
Hadi hayırlısı sağlıcakla kucağınıza alın inşAmin tabiki önemli olan o canım bakalım inşallah randevusuzda alırsa devlet bi şansımı denicem
Hastaneye ve ultrasona göre değişen bir durum bu canım.Aslinda bu cinsiyet işi çok çok erken haftalardan beri belli devlete hiç gitmedim hamileliklerimde bilmiyorum ama bizim Acıbadem de kız denilip erkek erkek denilip kız çıkan bebek hiç hatırlamıyorum :) 12.haftadaki ikili test burun ense kemiği kontrolünde çoğu kişi bilerek ayrılıyordu hastaneden.Saglilikla doğsun sizin bebeğinizde :)Ne güzel ama belli olmuyor bu cinsiyet bazen kız deniliyor erkek çıkıyor erkek deniliyor kız çıkıyor devlette kesin net söylemiyor en son özele gittim orası kız dediğin o şekil öğrendim devlet hiç kesin bişey söylemedi ama kıza benziyor denildi o şekilde oldu ☺
Amin canım cümlemiz inşallahHadi hayırlısı sağlıcakla kucağınıza alın inş
Bacak arası görüntüsü aldı mı doktorunuzEki Görüntüle 2578350
En son 12. Haftada ultrasonumuz buydu bebek bayagı belirgin görünüyor aslında ama cinsiyet belli değil dendi☺
Benimde 12. Hafta ikili test burun ense bakıldı hep ama cinsiyet malesef :)Hastaneye ve ultrasona göre değişen bir durum bu canım.Aslinda bu cinsiyet işi çok çok erken haftalardan beri belli devlete hiç gitmedim hamileliklerimde bilmiyorum ama bizim Acıbadem de kız denilip erkek erkek denilip kız çıkan bebek hiç hatırlamıyorum :) 12.haftadaki ikili test burun ense kemiği kontrolünde çoğu kişi bilerek ayrılıyordu hastaneden.Saglilikla doğsun sizin bebeğinizde :)
Yok ense burun ikili tarama vs oldu hep cinsiyete direk hayır malesefBacak arası görüntüsü aldı mı doktorunuz
Dediğim gibi gittiniz yere göre değişiyor devlette görselerde erkenden söylemiyorlarmış galiba.Benimde 12. Hafta ikili test burun ense bakıldı hep ama cinsiyet malesef :)
Hayırlısı sağlıkla kucağınıza alın :)Yok ense burun ikili tarama vs oldu hep cinsiyete direk hayır malesef
Bencede devlet hastanesine gidin bişey demezler tabiki de bakmak zorundalar hangi şehirdesin canımYa acaba sağlık ocağına gitsem ultrason var mıdır var ise cinsiyete bakarlar mı aile hekimim uzman doktorda hastane randevum daha 1 şubatta o yüzden merak ettim bilgisi olan var mı?
Özele gidiyorum ama bu hafta bi devlete gidip şansımı denemeyi düşünüyorm özeldeki randevum 1 şubatta daha çok var o yüzdenDediğim gibi gittiniz yere göre değişiyor devlette görselerde erkenden söylemiyorlarmış galiba.
Bende umuyorum bakarlar ya da erken falan demezler ankaradayım canımBencede devlet hastanesine gidin bişey demezler tabiki de bakmak zorundalar hangi şehirdesin canım
Bende anlamadım özele gidiyorum 12 hafta da bi umut dedim direk hayır dedi doktor 1 ay sonraya verdi 1 şubatta annemler yanımdayken öğrenmek istiyorum daha var devlete gitmekde kararsız kaldım bakıcam artık ya ☺Ben devlete gitigiimde ikili test icin ultrasona bakarken cinsiyet bellimi dedim 17 ci haftada soyluyoruz dedi.. eger imkanin varsa kendi gitiifin ozelden baska bi yere git istersen.. bende aslinda annem yanima gelmisti 15 tatil diye gorumcem de bulundugum sehirde ablasina geliyo onlar annem falan varken yapalm dedik ama doktor%60 kiz dedi bende emin olamadim
Bende Ankaradayım canım hangi özel hastaneye gidiyorsun ben geçen hafta ilk kez zübeyde hanım devlet hastanesine gittim cuma günü yine randevum varBende umuyorum bakarlar ya da erken falan demezler ankaradayım canım
Koru hastanesine gidiyorum canım fatihte oturuyorum burda yakında nafiz körez devlet var cinsiyet için bi şansımı denesem mi diye düşünüyorumBende Ankaradayım canım hangi özel hastaneye gidiyorsun ben geçen hafta ilk kez zübeyde hanım devlet hastanesine gittim cuma günü yine randevum var
Benimkide 13+3 de belli oldu. ErkekmisO yüzden geç öğrenmişsiniz canım erkek bebeklerin yüzde doksan dokuzu 12.haftadan sonra kesin belli oluyor.Bizim hastanede 15.haftalarda sakliyorsa kesin kız gözüyle bakılıyordu :) Tabiki nadiren saklayan geç belli olan erkek bebekler de oluyordu ama çok nadir.(Bu arada benim iki oğlumda 12.haftada kesin belli demişti doktorum :)
Koru da ne kadara muayene oluyorsun acaba canımKoru hastanesine gidiyorum canım fatihte oturuyorum burda yakında nafiz körez devlet var cinsiyet için bi şansımı denesem mi diye düşünüyorum
155 tl muayene ücreti canımKoru da ne kadara muayene oluyorsun acaba canım
Toplam Bi paket fiyatı varmı canım doğuma kadar doğumda dahil155 tl muayene ücreti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?