15 haftalıkken cinsiyet öğrenme

En son 12. Haftada ultrasonumuz buydu bebek bayagı belirgin görünüyor aslında ama cinsiyet belli değil dendi

Hastaneye ve ultrasona göre değişen bir durum bu canım.Aslinda bu cinsiyet işi çok çok erken haftalardan beri belli devlete hiç gitmedim hamileliklerimde bilmiyorum ama bizim Acıbadem de kız denilip erkek erkek denilip kız çıkan bebek hiç hatırlamıyorum :) 12.haftadaki ikili test burun ense kemiği kontrolünde çoğu kişi bilerek ayrılıyordu hastaneden.Saglilikla doğsun sizin bebeğinizde :)

Benimde 12. Hafta ikili test burun ense bakıldı hep ama cinsiyet malesef :)

Ben devlete gitigiimde ikili test icin ultrasona bakarken cinsiyet bellimi dedim 17 ci haftada soyluyoruz dedi.. eger imkanin varsa kendi gitiifin ozelden baska bi yere git istersen.. bende aslinda annem yanima gelmisti 15 tatil diye gorumcem de bulundugum sehirde ablasina geliyo onlar annem falan varken yapalm dedik ama doktor%60 kiz dedi bende emin olamadim

Bende anlamadım özele gidiyorum 12 hafta da bi umut dedim direk hayır dedi doktor 1 ay sonraya verdi 1 şubatta annemler yanımdayken öğrenmek istiyorum daha var devlete gitmekde kararsız kaldım bakıcam artık ya ☺

Bende Ankaradayım canım hangi özel hastaneye gidiyorsun ben geçen hafta ilk kez zübeyde hanım devlet hastanesine gittim cuma günü yine randevum var
Koru hastanesine gidiyorum canım fatihte oturuyorum burda yakında nafiz körez devlet var cinsiyet için bi şansımı denesem mi diye düşünüyorum

Benimkide 13+3 de belli oldu. Erkekmis 3 gun oldu öğreneli benimde. Bende duymuştum kizlarin gec gösterdiğini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…