15 haftalık hamişşşler göbeğiniz çıktımı?

18 Haftalık Hamileyim Daha Dün Şişliğin Farkına Vardım Ama Hala Aynı Kıyafetlerimi giyiyorum.

benimde 17 haftalık oldu bebişim daha yeni cinsiyetini öğrendik erkek geliyor:)benim göbüşümde baya bi çıktı eski kıyafetlerimi giyebiliyorum ama akşamüstü akşama doğru beli sıkmaya başlıyor artık hamile pantalonu falan giymem gerekecek sanırım bebekte rahat etsin değilmi.içimde kıpır kıpır 1 kilo aldım sadece. normaldir sanırım bu da hareketlerini hissetmek için erken diyorlar ama ben hissediyorum zayıf hamileler ve 2. hamileliği olanlar 16. haftadan itibaren hareketlerini hissedebilirlermiş. benim ilk hamileliğim ama bebişimi hissediyorum onu çok seviyorum ya Allahım bebeklerimize nazar değmesin. onları bize bağışlasın.

15+2 ve azıcık olsa da evet nurtopu gibi bir göbüşüm var :) Hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor.

Benim 15 haftalıkkeb göbek namına hiçbirşey yoktu tam 9 hafta bekledim göbek anca cıktı

minik kızım 17+5. dışardan pek anlaşılmıyo ama hafif çıkıntı oluştu karnımda. pantolonlarımın üst düğmelerini kapatmadan içine katlayarak giyiyorum

minik kızım 17+5. dışardan pek anlaşılmıyo ama hafif çıkıntı oluştu karnımda. pantolonlarımın üst düğmelerini kapatmadan içine katlayarak giyiyorum

bende seninle sayilirim:))) ama benim göbüs bir cikti ki belli oluyor hamile oldugum... bayagi büyük, galiba ben kilo alicam ve göbegim bayagi büyük olacak... ben pantalonlarimi daha giyemiyorum, elbise veya etek giymeye calisiyorum, bu hafta sonuda gigip rahat belli pantalonlar almaliyim...

göğüsler gebeliğin ilk gününden beri bir beden büyüdü zaten :) çok güzel hamiş pantolonları buldum. normal pantolonlarım da oluyo da işte dediğim gibi sıkıyo. bebişimi sıkıştırmak istemiyorum. :))

benmde bebişko 9 haftalık ama göbişim var yani..çok şişkin hissediorum kendimi aslnda normal zamandan yani hamile kalmadan öncekinden fazla yemiorum hatta midemde yanma oluo die daha çok dikkat ediorum yediklerime ama sanki çokk şişmişim gibi gelio gazdan falan olabilir mi???

bende 11 haftalık hamileyim.. ama bende göbeğimin çıktığını farkediyorum..ama tartıldığımda 1 kilo almış gözüküyorum bu nasıl oluyor anlamıyorum..

Uc haftalikken göbeğim çıktı davul gibi oldu pantolonlarımı giyemedim sonra arastirdim ilk aylardaki siskinlik gazdan kaynaklaniyormus bebek aca besinci altinci ayinda disardan hisedilecek kadar buyurmus simdide bazen gobegim bi sisiyor sanirsin yedi sekiz aylik bazen hic bir sey yok sabahlari kucucuk bir ayva gobegim var sadece aksama dogru az sonra doguma girecek gibi oluyorum :)/ basinda buyana belli lastikli rahat pantalonlar giyiyorum ama gazdan da olsa gobegim sisitiginde kendi kendime hamile olmasaydin gobeginde bu kadar gaz birikmiyecekti diyorum oyle bir zühürt tesellisi iste gaza sevinmeye çalışıyorum

Uc haftalikken göbeğim çıktı davul gibi oldu pantolonlarımı giyemedim sonra arastirdim ilk aylardaki siskinlik gazdan kaynaklaniyormus bebek aca besinci altinci ayinda disardan hisedilecek kadar buyurmus simdide bazen gobegim bi sisiyor sanirsin yedi sekiz aylik bazen hic bir sey yok sabahlari kucucuk bir ayva gobegim var sadece aksama dogru az sonra doguma girecek gibi oluyorum :)/ basinda buyana belli lastikli rahat pantalonlar giyiyorum ama gazdan da olsa gobegim sisitiginde kendi kendime hamile olmasaydin gobeginde bu kadar gaz birikmiyecekti diyorum oyle bir zühürt tesellisi iste gaza sevinmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…