ben de durum fena :) 15 haftalıkım ve 7 kilo aldım. 2 haftadır falan evde eşimin eşofmanları dışarda annemin kıyaetleriyle geziyorum :) bu gidişle halim ne olur bilmiyorum ama hayatımda ilk defa kilo aldığım için bu kadar mutluyum.. göbişim oldukça kocaman, hele ki birde akşamları gaz olayıda işin içine girince 5-6 aylık gibi görüyorum kendimi :)
arkadaşlar bende 15 haftalık gebeyim
akşamları gazdan ölücem yürüyüş yapıyorum yemekten sonra ama yine faydası olmuyor sizin bir çözümünüz varmı kızlar
YA BENİM DAHA 2 AYLIK AMA HAFİF GÖBEĞİM VAR :sSANIRIM KİLODAN KAYNAKLANIYO... BEBEKLE ALAKASI YOK AMA ZAYIFTIM ÖLE HAMİLE KALDIM ONDAN OLABİLİR Mİ DERSİNİZ KIZLARRR?
arkadaslar bende suan 15+4 gun hamileyim benim kasiklarimin orda sislik var bebegin oldugu yerde ya kendi gobegimde var bundnz once 21 haftalikken kaybettigim bebislerden kalma yani onuda eklersen biraz cikti gobegim.ve hissetmeyede basladim bebegimi
benimde yarın 12 haftm bitiyo 68 kilo ile hamile kaldım bulantılarım 4 haftalıkken başladı ve 3 gün önce tartıldım 2 kilo vermişim göbüşüme gelince de şekillenmeye başladı baya bi belli yani oğluma hamileyken çok sivilceli biri olarak hiç birşey kalmamıştı yüzümde ama bu seferkinde çok sivilce çıkıyo anlamadım cinsiyeti daha belli değil 10 unda kontrolüm var bakalım 2. gebeliğimde bütün belirtiler çok farklı etten tiksiiyorum en başta bebeğimin sağlıklı olması erkek kız farketmez ama inşallah kızım olur içimede öyle doğuyo zaten rabbim isteyen herkese nasip etsin
anneler bebelerden şımarık hemen koca bir göbek taşımak istiyoruz benim 12 hfta yeni bitti çok küçük bi göbek çıktı belli değil yani hergün aynaya bakıyorum bugün büyümüşmü diye
bende doktorun demesine göre 16 haftalik oldu haftaya kontrolüm var yine ve yine bebisimi görecem insallah
göbegim var, belli oluyor hamile oldugum, hergün bakiyorum, hosuma gidiyor cok...