15 haftalık hamişşşler göbeğiniz çıktımı?

belelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
183
0
96
Bursa
ya benim göbeğim bu haftada sadece şekillenmeye başladı.herkesin ölemi....hemen böle göbeğim olsun istiyorum::)) eminim göbeğim şişincede hareketler zorlaşacak o zamnda sıkıntı basacak.ama olsun bebeğimi hissetmek istiyorum....sizlerin nasıl?

Ben 21 haftalık hamileyim 2 haftadır göbüşüm çıktı.Onun öncesinde hiç belli değildi.Nasıl bir anda çıkıverdi anlamadımopuyorumnanaktan

valla ben 14. haftama gireceğim ama görenler göbeğime 3.5 aylık değilde sanki 4,5 aylık gibi diyorlar.iç karın yapım darmış doktor böyle söyledi.daha şimdiden hamile pantolonu giymeye başladım.

ya ne güzel bende hemen hamile kıyafeti giymek istiyorum.ama pantolonlarım oluyor.sadece biraz kilo almış gibiyim o kadar..aslında bu tam ara dönem ne hamile pantolonu oluyor, diğer pantolonlarda birkaç hafta sonra dar gelicek napıcaz bilmiyorum..hamile pantolonları standartmı????

yok canım mesela ben lcw den aldım normalde 36 beden giyiyordum ama biraz daha bol olsun birkaç ay daha giyerim diye 38 beden aldım beli lastikli ve normalden bol kesim gayet rahat.alırken dene ve üzerine tam oturanı değilde bol olan bir bedeb büyüğünü al derim çünkü haftadan haftaya farkediyor göbek.en azından 2-3 ay rahat kullanırsın:)

çok saol canım bakıcam oraya.eee artık yavaş yavaş hamile olduğumuzu anlayalım dimi.hareketlerinide daha hissetmiyorum(gerçi doktor daha var dedi) hamilelik psikolojisine giremedim sanki.yada ben çok sabırsızım.:)))

birde bu yazıların altında çıkan bebek aylık resimlerini nerden ayarlıyosunuz..

bende 15 haftayı bitirdim 16.haftaya girdim göbeğim bayağı çıktı belki de iç karnım dardır.eski kıyafetlerim oluyor pantolonlarım filan göbekten kapanmıyor

ben de 16. haftamdayım.2 haftadır epey bir göbüşüm var.o göbüş de çoktıkça daha bir mutlu oluyorum.Allah hepimizi nazardan esirgesin kızlar,yazın göbeğimizi gere gere gezelim innnnnnnşallah:icecream:

evet hemen göbişler çıksın ciciler alınsın.bayılıyorum ya..allahım onlara sağlık versin inşş..

ya ben 13. haftadayim ama bende tik yok sadece orjinal gobegim var D

ama sanki belim kalinlasti gibi hissediyorum.eteklerim kapanmiyo fermuarlari

birde kilo almadim 2 kilo verdim

benımde 15 hafta 2 günlüğüm göbeğim öle hamile gibi değilde çok yemek yemişim gibi bende göbeğim çıksın istiyorum ama daha var galiba bütün kıyafetlerimde oluyoo daha cici hiç bişi almadım....:ecrin_bebek:

bende 16 haftalık hamileyim ve göbeğim çıktı doktorum hamile pantolonu giymemi söyledi bende hemen aldım giyiyorum.dar kıyafetler bebeğin oksijen almasını engelliyormus.rabbim meleklerimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyler inşallah

bende 16 haftalık hamileyim sırt üstü yatınca hiç bişi yok gibi ama ayktayken göbüşümü görmekten çok mulu oluyorum Allah herkese versin bitanecik bebiş

ay bende 16 haftayi bitiriyorum çok sukur benimde gobusum çikti ama yemek yiyince davul gibi oluyor DD haha

doktor randevum bu ayin sonunda bana dar giyinme falan demedi ama dar kiyafetler sikior evet

bende 17 haftalık hamileyim bu hafta biraz çıktı 4 aylık oldu gören nerde bebek diye dalga geçiyor bende biran önce büyüsün hamile kıyafeti giymek istiyorum

Benim de 16.haftadan sonra çıkmaya başladı.Nasıl bir iç karın varsa bende 16.haftadan önce hiç ama hiç belli değildi karnım.Birden bire çıkıverdi, çok komik yaaaaa..

çok guzel bı duygu hamıle olmadan once azcık klo alıp ayva gobek yapsam moralım bozuluyodu şimdi biran once buyusun istıyorum çok baska bı duygu allah herkeze yaşamayı nasıp etsın:)

16 haftalık hamileyim göbekim cok hafif cıktı 5 aya gırcem bende cıkmasını ıstıyorum ama :)) yaz ayını dusunuyorum sımdıden 35 derece napıcaz bilmiyorum sanırım karnımın içi geniş 6 kg aldım basende falan hic büyüme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…