15 haftalık hamileyim su gibi bir akıntım var normal mi?

bolobolo

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
62
34
23
41
Merhaba,
15 haftalık hamileyim iki gündür su gibi , renksiz, değişik bir kokusu olan akıntım var. Miktarı az, geldiğinde anlamadım iç çamaşırımda farkettim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Akinti oluyor ama su gibi bi akinti olmuyor biraz daha yogun ve hafif sari bi akinti oluyor benim ikinci gebeligim hic o sekilde bise olmadi bi dr danisin isterseniz ne olur ne olmaz

Bence doktora bir Daniş cnm normal akintida olabilir ben şuan ikinci hamileligim ilk hamileligimde son aylarimda akintim cogalmisti herkeze sordum normal dediler hamilelikte sonra çocuk kasiklarima iyice oturmuştu nasilsa cati muaynesine gidicem diye gitmemistim megerse suyum birden değilde azar azar gelmiş sezaryanla 20 gün erken oldum doğumu ana senin daha yeni içini ferah tut ama gittiğinde mutlaka sor doktoruna hepimize hayirli saglikli bebisler

Benim de normale göre biraz daha fazla akıntım ama öyle su gibi değil. Kokusu ve rengi hamilelik öncesine pek benzemiyor. Doktoruna sormanda fayda var. Gidemiyorsan bile telefonla mutlaka sor.

Idrarını kaçırıyorsun bilinçsiz. Ilerideki haftalarda Gülerken arada fark edersin.
Iç çamaşırını sık sık degıstır. Hata ıdrar kaçırmanın nedenlerınden biri ıdrar yolu enfeksıyon kapmiş olabilirsin. Eminim idrar o, kokusu değişik olduğu için anlamaman normal.
Diyer bir neden ise, kalça yada alt bölgende bir yer yeterince güçlü değil.
Arada bol yürüyüş yap. Doguma kadar kendini hazırla
Ayni sorun bendede var, ben yürüyüş yerine fızık tedafısıne gıdıyorum
Orda o alt bölgemi güçlendiriyorum

Merhaba,
15 haftalık hamileyim iki gündür su gibi , renksiz, değişik bir kokusu olan akıntım var. Miktarı az, geldiğinde anlamadım iç çamaşırımda farkettim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
yazını okuyunca ben yazdım sandım.. benimde aynı şekilde su gibi kıvamı olmayan akıntım oluyo. çok değişik bi kokusu var. ve akarken hissetmiyorum iç çamaşırım ıslanınca farkediyorum. hergün duş alıyorum . günde çok kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum çok gıcık bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…