- 16 Mayıs 2019
- 86
- 46
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
ilk doğumu yaptığınız için rahim esneklik kazandı. Diğer organlar arasında yer daha kolay açılıyor. Kafaya takılacak bir şey değil. her hamilelik kendi içinde farklı oluyorArkadaslar ben 15 haftalik hamileyim bu ikinci gebeligim. Ilk gebeligimde hemen belirgin oldu simdi hic yok. Kilo aldim gobek hafif vardi saten 62 kiloyum boyum 1.60. Sizce normalmi? Ilk gebeligimde sirt ustu uzandigimda rahmim cok sertti hisediyordum buyuklugunu ama bunda tik yok pamuk seker pare gibi bastiriyom ici bombos gobekgobek ustu yatiom bazen korkumdan geri sagima veya soluma yatiyorum tedirginim simdi.saten bazen agrim oluyor. Kafaya taktim simdi?? Ve tekme hisetmiyorum hic??
Bu problem olmaz demi ozaman? Benim bi yakinimda hamileydi belirgin degikdi bebek donmemis sezeryanla aldikar ve bebek kordonunda 2 tane damar vardi normalde 3 olmasi lazim. Cok takintili oldum yaa kotu bir zamanda yasiyoruz bir yandan Covid 19 biryandan 5Gilk doğumu yaptığınız için rahim esneklik kazandı. Diğer organlar arasında yer daha kolay açılıyor. Kafaya takılacak bir şey değil. her hamilelik kendi içinde farklı oluyor
Insallah canim. Cok takintili olmaya basladim bu aralar herseyi kafama takiyorumCanım önemli olan sağlıklı olması karnı küçük olanların iç karnı büyük diye duymuştum belki sizinde öyledir bunun için üzülmeyin değmez bence
Bence at bu düşünceyi başından bu aralar herkes bi gergin sıtresli zaten keyfini çıkarman gereken bi zamandasın rahat ol biraz sağlıklı olsun yeter bebişinInsallah canim. Cok takintili olmaya basladim bu aralar herseyi kafama takiyorum
5 hafta daha sabredim ozamanBenim hamileliklerimde 20. haftamda belli olur.Bence bu bir avantaj.
InsallahhBence at bu düşünceyi başından bu aralar herkes bi gergin sıtresli zaten keyfini çıkarman gereken bi zamandasın rahat ol biraz sağlıklı olsun yeter bebişin