15 haftalık hamilelik adet ağrısı vajinada batma

• Konu Sahibi Konu Sahibi mlzdmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mlzdmr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2023
241
95
18
27
Merhaba kızlar. 15 haftalık hamileyim birkaç gündür çok fazla olmasa da ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bazen de vajinamda hafif batma gibi ağrılarım oluyor. Doktorum progestan kullan dedi, kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama benim içim rahat etmiyor, bu neden oluyor olabilir? Böyle birsey yaşayan var mı hamileliğinde, çok endişeleniyorum

Doktor sorun yok demiş? Doktordan daha iyi bilemeyiz ki. Ağrılar çok normal. 20 küsür haftadayım bazen çocuk öyle bi tekme koyuyo ki rahmim düşecek sanıyorum. Kasık batmaları ağrıları çok normal. Yalancı sancılar başlıyor o daha beter. Bu kadar stres iyi değil bebeğe

Bu ağrılardan dolayı çok acile gittim şükür bi sorun da yok ama korkuyordum çok ağrım olduğu için çevremdeki herkes de bana bizim böyle agrimiz olmadı falan diyordu her hamilelik farklı onu anladım bazıları çok rahatgecirirken bazıları için çok zor geçiyor bebek büyüdükçe bağlar geriliyor belki ondan dedi doktorum inşallah seninki de normaldir stres yapma iyi düşün hep

Teşekkür ederim biraz içim rahatladı, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insan endişeleniyor

Eğer 25 haftayı geçerseniz bu günlerinizi ariyacaksınız çünkü hem vajinada batma ağrı bebeğin vajinanın hemen girişindeymiş gibi hareketleri yalancı sancılar yatakta dönememe gibi şeylerle karşılaşmadınız progestan kullanın bişey olmaz inşallah bizdede ara sıra öyle oluyordu korkmanız gayet doğal bende sizin gibi çok korkmuştum

İyi olsun da ağrılara razıyım sağolun içimi rahatlattınız

Eğer 25 haftayı geçerseniz bu günlerinizi ariyacaksınız çünkü hem vajinada batma ağrı bebeğin vajinanın hemen girişindeymiş gibi hareketleri yalancı sancılar yatakta dönememe gibi şeylerle karşılaşmadınız progestan kullanın bişey olmaz inşallah bizdede ara sıra öyle oluyordu korkmanız gayet doğal bende sizin gibi çok korkmuştum
İyi olsun da ağrılara razıyım sağolun içimi rahatlattınız
Rica ederim aynen iyi olsun da insan ağrılara bi şekilde dayanmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…