Doktor sorun yok demiş? Doktordan daha iyi bilemeyiz ki. Ağrılar çok normal. 20 küsür haftadayım bazen çocuk öyle bi tekme koyuyo ki rahmim düşecek sanıyorum. Kasık batmaları ağrıları çok normal. Yalancı sancılar başlıyor o daha beter. Bu kadar stres iyi değil bebeğeMerhaba kızlar. 15 haftalık hamileyim birkaç gündür çok fazla olmasa da ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bazen de vajinamda hafif batma gibi ağrılarım oluyor. Doktorum progestan kullan dedi, kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama benim içim rahat etmiyor, bu neden oluyor olabilir? Böyle birsey yaşayan var mı hamileliğinde, çok endişeleniyorum
Bu ağrılardan dolayı çok acile gittim şükür bi sorun da yok ama korkuyordum çok ağrım olduğu için çevremdeki herkes de bana bizim böyle agrimiz olmadı falan diyordu her hamilelik farklı onu anladım bazıları çok rahatgecirirken bazıları için çok zor geçiyor bebek büyüdükçe bağlar geriliyor belki ondan dedi doktorum inşallah seninki de normaldir stres yapma iyi düşün hepMerhaba kızlar. 15 haftalık hamileyim birkaç gündür çok fazla olmasa da ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bazen de vajinamda hafif batma gibi ağrılarım oluyor. Doktorum progestan kullan dedi, kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama benim içim rahat etmiyor, bu neden oluyor olabilir? Böyle birsey yaşayan var mı hamileliğinde, çok endişeleniyorum
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insan endişeleniyorBu ağrılardan dolayı çok acile gittim şükür bi sorun da yok ama korkuyordum çok ağrım olduğu için çevremdeki herkes de bana bizim böyle agrimiz olmadı falan diyordu her hamilelik farklı onu anladım bazıları çok rahatgecirirken bazıları için çok zor geçiyor bebek büyüdükçe bağlar geriliyor belki ondan dedi doktorum inşallah seninki de normaldir stres yapma iyi düşün hep
Bulantım normalde yok ama hep Prilam kullandım o yüzden yoktu. Dün gece içmeyeyim belki geçmiştir dedim ama geçmemiş bugün bulantım varBulantın var mı
Normaldir değil mi, benim ilk gebeliğim belki o yüzden bukadar hissetttimBüyüyor annesi normal
Eğer 25 haftayı geçerseniz bu günlerinizi ariyacaksınız çünkü hem vajinada batma ağrı bebeğin vajinanın hemen girişindeymiş gibi hareketleri yalancı sancılar yatakta dönememe gibi şeylerle karşılaşmadınız progestan kullanın bişey olmaz inşallah bizdede ara sıra öyle oluyordu korkmanız gayet doğal bende sizin gibi çok korkmuştumMerhaba kızlar. 15 haftalık hamileyim birkaç gündür çok fazla olmasa da ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bazen de vajinamda hafif batma gibi ağrılarım oluyor. Doktorum progestan kullan dedi, kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama benim içim rahat etmiyor, bu neden oluyor olabilir? Böyle birsey yaşayan var mı hamileliğinde, çok endişeleniyorum
Büyüyordur :) ben bazen doğum başladı zannediyorum öyle bir baskı yapıyor ki vajinal bölgeye yani taaa arka kısımdan hissediyorum acısınıNormaldir değil mi, benim ilk gebeliğim belki o yüzden bukadar hissetttim
İyi olsun da ağrılara razıyımEğer 25 haftayı geçerseniz bu günlerinizi ariyacaksınız çünkü hem vajinada batma ağrı bebeğin vajinanın hemen girişindeymiş gibi hareketleri yalancı sancılar yatakta dönememe gibi şeylerle karşılaşmadınız progestan kullanın bişey olmaz inşallah bizdede ara sıra öyle oluyordu korkmanız gayet doğal bende sizin gibi çok korkmuştum
İyi olsunlar da ağrılarını çekeriz onların, yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahBüyüyordur :) ben bazen doğum başladı zannediyorum öyle bir baskı yapıyor ki vajinal bölgeye yani taaa arka kısımdan hissediyorum acısını
Eğer 25 haftayı geçerseniz bu günlerinizi ariyacaksınız çünkü hem vajinada batma ağrı bebeğin vajinanın hemen girişindeymiş gibi hareketleri yalancı sancılar yatakta dönememe gibi şeylerle karşılaşmadınız progestan kullanın bişey olmaz inşallah bizdede ara sıra öyle oluyordu korkmanız gayet doğal bende sizin gibi çok korkmuştumMerhaba kızlar. 15 haftalık hamileyim birkaç gündür çok fazla olmasa da ara ara adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Bazen de vajinamda hafif batma gibi ağrılarım oluyor. Doktorum progestan kullan dedi, kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama benim içim rahat etmiyor, bu neden oluyor olabilir? Böyle birsey yaşayan var mı hamileliğinde, çok endişeleniyorum
Rica ederim aynen iyi olsun da insan ağrılara bi şekilde dayanmaya çalışıyorİyi olsun da ağrılara razıyımsağolun içimi rahatlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?