• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 haftalik gebelikte kahverengi akinti

Sarisinbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
681
931
53
33
Merhabalar herkese,
Ben 15. Haftalik hamileyim.ve son gunlerde is, ev, ramazan derken cok yoruldum. Bunun neticesinde persembe gunu kasik agrisi ile birlikte kahverengi lekelenmem.oldi, hemen doktoruma gittim rahimde kanama.alani yok, bebis saglikli gorunuyor. Yat dinlen dedi, progestan verdi gunde 2 kere ancak bugun oldu gecmedi. :(( cok endiseliyim nedem.oluyor bu kahverengi akinti, ne zaman gecer yardimci olursaniz cook sevinirim...

Dr lar kahverengi akıntıdan korkmayın derler ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın sürekli dinlenin ve ilaçlarınızı düzenli kullanın en kısa zamanda geçer inşallah

Dün gittim doktora kahverengi akıntı yüzünden. Kanama alanı yok bende de ama ilaçta vermedi. Bazen adet dönemi gelince olabilirmiş bazende zorlamadan. Doktorum pembe ya da kırmızı olmadığı sürece çok önemli bir sorun değil dedi. Arkadaşımın annesinde 9 ay boyunca gelmiş kahverengi leke

Dün gittim doktora kahverengi akıntı yüzünden. Kanama alanı yok bende de ama ilaçta vermedi. Bazen adet dönemi gelince olabilirmiş bazende zorlamadan. Doktorum pembe ya da kırmızı olmadığı sürece çok önemli bir sorun değil dedi. Arkadaşımın annesinde 9 ay boyunca gelmiş kahverengi leke
Ahh canim.cevabin icin cok tesekkur ederim yuregimi ferahlattin 3 4 ginfur oyle korkmustim.ki. imsallahghh hemem gecer

Back