15 haftalik gebelikte Cinsiyette yanilma payi olabilir mi ? Ultrasona bakabilir misinizzzz

vanessara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2024
50
10
25
Merhabalar arkadaşlarr,
Tam 15 haftada doktor yuzde 99 erkek kesin eminim dedi. Fakat doğunca kız olduğunu görenler bile varmış. Doktoruma guveniyorum ama cinsiyet partisi yapilacak diye bize soylememesini istedik o yuzden ultrasonda da biraz hizli gecti. Biz de %1lik ihtimale tutunduk 😂 (tabii sağlıkla gelsin şaka bir yana) sizce kordon , bebegin ayağı vs olma ihtimali var mı? Bu arada bebegin gobusu 2 hafta önden gidiyor, ayakları da çapraz kapalı vaziyette hiç açmadı. Sonradan cinsiyet değişebilir mi?
1000035956.jpg
1000035955.jpg
1000035957.jpg
1000035959.jpg
1000035958.jpg

Ben oğlumu 13. Haftada Kızımı 15. Haftada öğrendim. Ama değişenler oluyormuş. Doktorunuz %99 dediyse emindir diye düşünüyorum ama bilemedim yinede 😅

Benim kuzenime de erkek dendi meğer kordon imiş kızı oldu:) Hamile olduğumu ve cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde yanılır mi falan diye rüyalarıma kadar girdi. 😁 Neyse ki biz genetik testi (nift) yaptık ve orada kesinleşti. Sağlıkla gelsinler, sağlıkla kucaklarimiza alalım. 💙🙏🏿🧿🍀😊

Ben oğlumu 13. Haftada Kızımı 15. Haftada öğrendim. Ama değişenler oluyormuş. Doktorunuz %99 dediyse emindir diye düşünüyorum ama bilemedim yinede 😅
Kendi gözümle görmedim ya inanmiyorum galiba 😅 yoksa doktoruma güveniyorum da ben de çok hikaye duydum öyle erkek demişler kız olmuş diye alışveriş yapacağım yapamıyorum çocuğumun bir oyuncağı bile yok 😅 sağlıkla büyüsün bebislerinizz

Benim kuzenime de erkek dendi meğer kordon imiş kızı oldu:) Hamile olduğumu ve cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde yanılır mi falan diye rüyalarıma kadar girdi. 😁 Neyse ki biz genetik testi (nift) yaptık ve orada kesinleşti. Sağlıkla gelsinler, sağlıkla kucaklarimiza alalım.
İşte o yüzden emin olamıyorum haftaya tekrar gel dedi bekleyeceğim mecbur. 12. Haftada 2 doktor kıza benziyor demişti o yüzden de kafam karışıyor herhalde 😅 nipt testi yaptırmadım ben keşke yaptirsaydim diyorum bazen 😆 tabii canım sağlıkla gelsinler en büyük temennimiz buu doğsalar da sevsek artık 🩵🩵🙏🏻💐

Kendi gözümle görmedim ya inanmiyorum galiba 😅 yoksa doktoruma güveniyorum da ben de çok hikaye duydum öyle erkek demişler kız olmuş diye alışveriş yapacağım yapamıyorum çocuğumun bir oyuncağı bile yok 😅 sağlıkla büyüsün bebislerinizz
Ben detaylı ultrasona kadar beklemiştim emin olabilmek için 😅 çünkü detaylı ultrasonda değişen çok duydum.

İşte o yüzden emin olamıyorum haftaya tekrar gel dedi bekleyeceğim mecbur. 12. Haftada 2 doktor kıza benziyor demişti o yüzden de kafam karışıyor herhalde 😅 nipt testi yaptırmadım ben keşke yaptirsaydim diyorum bazen 😆 tabii canım sağlıkla gelsinler en büyük temennimiz buu doğsalar da sevsek artık 🩵🩵🙏🏻💐
Bana da 12 haftada kıza benziyor dedi bir doktor,diğerleri 14ve16da erkek dedi kesin olarak.hatta sordum hocam kordon olabilir mi diye yok olsa uzun olurdu kordon dedi.

Bana da 12 haftada kıza benziyor dedi bir doktor,diğerleri 14ve16da erkek dedi kesin olarak.hatta sordum hocam kordon olabilir mi diye yok olsa uzun olurdu kordon dedi.
Ay hadi yaa biz görmedik ya ondan inanasım gelmiyor benim galiba. Ultrasonu da videodan fotoğrafa çevirdim ne neresi anlamadım ki 😅

X