Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben varım canim ama 12 deyim henüz öyle bir ayrı yok basınç gibi tansiyonum 8e 5 yada 9 a 5 cikiyor hep dun bütün gün yattım en son esim kalem suresi nas Felak okudu uyuyakalmışım bol su içtim elimi yüzümü ensemize yikadim baya hava aldim falan ama
Ben varım canim ama 12 deyim henüz öyle bir ayrı yok basınç gibi tansiyonum 8e 5 yada 9 a 5 cikiyor hep dun bütün gün yattım en son esim kalem suresi nas Felak okudu uyuyakalmışım bol su içtim elimi yüzümü ensemize yikadim baya hava aldim falan ama
Dun benim bütün gün oldu doktora gittim ilac vermem için çok erken dedi vermedi bütün gün yataktayım kalkınca agri artıyordu insallaj gecer sizinki de sarimsak falan çok tüketmeyin
Benim ara ara oluyor baş ağrım sabretmeye çalışıyorum en son noktaya kadar. Dayanamayacak seviyeye geldiğimde malesef ilaç alıyorum. Parol a izin vermişti doktor çok zorda kalmadıkça içmiyorum.