15 haftalik gebelik te bas agrisi

Ceylo123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
77
13
3
34
Arkadaşlar merhaba 15 haftalik gebeyim bas ağrın vat sürekli ağrıyor ne yapmam lazım başına gelen varmi

Arkadaşlar merhaba 15 haftalik gebeyim bas ağrın vat sürekli ağrıyor ne yapmam lazım başına gelen varmi
Ben varım canim ama 12 deyim henüz öyle bir ayrı yok basınç gibi tansiyonum 8e 5 yada 9 a 5 cikiyor hep dun bütün gün yattım en son esim kalem suresi nas Felak okudu uyuyakalmışım bol su içtim elimi yüzümü ensemize yikadim baya hava aldim falan ama

Ben varım canim ama 12 deyim henüz öyle bir ayrı yok basınç gibi tansiyonum 8e 5 yada 9 a 5 cikiyor hep dun bütün gün yattım en son esim kalem suresi nas Felak okudu uyuyakalmışım bol su içtim elimi yüzümü ensemize yikadim baya hava aldim falan ama
Dün saglik ocağında olcturmustum tansiyonumu 9 a 6 dedi normalmi dedim normal dedi genelde oglen saatlerinde basliyo agrim

Dün saglik ocağında olcturmustum tansiyonumu 9 a 6 dedi normalmi dedim normal dedi genelde oglen saatlerinde basliyo agrim
Dun benim bütün gün oldu doktora gittim ilac vermem için çok erken dedi vermedi bütün gün yataktayım kalkınca agri artıyordu insallaj gecer sizinki de sarimsak falan çok tüketmeyin

Benim ara ara oluyor baş ağrım sabretmeye çalışıyorum en son noktaya kadar. Dayanamayacak seviyeye geldiğimde malesef ilaç alıyorum. Parol a izin vermişti doktor çok zorda kalmadıkça içmiyorum.

Back
X