15. Hafta gebelik karnım hiç çıkmadı

Şanslısınız . İç karnınız varmıs demekki benımde çok geç çıktı 40 haftalıkken bile 30 haftalık gibiydi karnım .
zararı yok aksine çok güzel . Ne ağırlığınız oluyor ne çatlağınız ♥️

Şanslısınız . İç karnınız varmıs demekki benımde çok geç çıktı 40 haftalıkken bile 30 haftalık gibiydi karnım .
zararı yok aksine çok güzel . Ne ağırlığınız oluyor ne çatlağınız ♥️
Çok teşekkür ederim cevap için 2. Aydan bu yana çatlak için doğal yağlar nemlendiriciye başlamıştı ama karnım gerçekten yok. Bu sürece kadar hiç kilo da almadım diyorum bazen bir aksilik mi var bebek kilo alamayacak mı yiyorum da

Şuan 3.bebegime 21 haftalik hamileyim ve 30 haftalik gibi göbegim var diger 2 gebeligimde bulantı ve kusmadan 10 kilo verdiğim için son aya kadar göbeğim çıkmamıştı ama bunda 16 haftalıktan itibaren cikti ama bebeğim 1 hafta geriden geliyo takilma göbeğinin olup olmamasına iç karnin geniştir

Çok teşekkür ederim cevap için 2. Aydan bu yana çatlak için doğal yağlar nemlendiriciye başlamıştı ama karnım gerçekten yok. Bu sürece kadar hiç kilo da almadım diyorum bazen bir aksilik mi var bebek kilo alamayacak mı yiyorum da
Okadar benziyoruz ki ben ilk 3 ay 5 kilo verdim. Ve kilo almaya 25. Haftadan sonra başladım toplam 6 kilo aldım 40 hafta boyunca kuzum 3260 gram doğdu .
merak etmeyin çok kilo iyi bişey değil zaten . Sağlıklı beslenin yeterli ve bolsu

Bence kiloya hic takilma, ic karnin genis ne guzel. Ikinci hamileligimde 5bucuk kilo aldim bende doguma kadar. 8 aylikken cikmisti nerdeyse karnim. Bu 3.gebeligim 23.haftadayim ve iki kilo almisim, onemli olan bebegin gelisimi, saglikla al kucagina insallah💐

4. Ayın içerisinde gebeliği olup da karnı hiç çıkmayan var mı ? Benim hala göbüşüm yok
Benimde o zaman belli değildi pek şimdi de çok büyük değil bebek küçük doğar diye endişe ediyorum karnı küçük olup kilolu bebek doğuran oluyo inşallah bizde öyle oluyoruz en azından normal kiritetde inşallah olsun

Bence kiloya hic takilma, ic karnin genis ne guzel. Ikinci hamileligimde 5bucuk kilo aldim bende doguma kadar. 8 aylikken cikmisti nerdeyse karnim. Bu 3.gebeligim 23.haftadayim ve iki kilo almisim, onemli olan bebegin gelisimi, saglikla al kucagina insallah💐
Cinsiyeti ne bu bebişin canım 😊

Yedinci aydan sonra çikti kilo aldim hatta 20 kiloya yakin almiştim nasil aldım o kadar kısa sürede hiç anlamamiştim sağlikla gelsinler

Back
X