15. Hafta cinsiyet kesin midir?

dandikbebe1

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
449
298
303
İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar,

Doktorum kıza benzettim dedi, kız bebek dedi ama %30 yanılma payım olabilir dedi :) 2 hafta aonra gidicem tekrardan? Bu haftalarda söylenen cinsiyet kesin net midir :) alışveriş için kendimi zor tutuorum :))

Şimdiden herkse tsk ederim :*

16. Haftamda doktor net olarak kız dedi çok kesin konuştu ama daha minikler yine içimde tereddüt var elim alışveriş yapmaya gitmiyor bir dahaki ay muayenemizden sonra kesin olarak belli olur artık 20 haftalık olacağız.

Doktorum kıza benzettim dedi, kız bebek dedi ama %30 yanılma payım olabilir dedi :) 2 hafta aonra gidicem tekrardan? Bu haftalarda söylenen cinsiyet kesin net midir :) alışveriş için kendimi zor tutuorum :))

Merhaba bana bir doktor 11. Haftada kıza benziyor dedi ama 15. Haftada kendi doktorum baktı ve erkek oldugunu gördük sonuç olarak bir buçuk aylık oğlum var şu an ☺ yani 15. Hafta da kesin sonuç verilebilir

Canım benimde aynı senin gibi 15 haftalıkken kıza benziyor dedi 20.haftada kesin kız olduğunu öğrendik :)

banada 15.haftada %95 erkek dedi 19.haftada gittigimde kesin erkek dedi kizlar birde doktorun neyi gördügü önemli cogu doktor pipiyi ariyor ya göremiyor yada kordon bagini pipi zannediyorlar ben sordugumda doktorum pipisini degil yumurtaliklarini gösterdi ve ona ragmen %95 erkek dedi biraz daha gelissin tam belli olur dedi 19 haftada yumurtaliklari tamamen belliydi ve erkek kesin dedi

Back
X