dogum yaptıgımız hastanede topukdan kan alındı sonrada cocuk dr saglıkocagına yonlendırdı pazartesı kısmetse gıtcegız tekrardan topukdakan alırlarmı bılmıyorum
bizde yaklaşık 15 günlükken 2 muayanesine gittik o zaman doktor yazdı , 1 sene aksatmadan kullanmak gerekiyormuş. 10 damla kaşığa damlatıp veriyorum, bebeğinizin dudak hareketlerini izleyin farklı bir tat olduğundan şapır şupur yalanıyor :)
dogum yaptıgımız hastanede topukdan kan alındı sonrada cocuk dr saglıkocagına yonlendırdı pazartesı kısmetse gıtcegız tekrardan topukdakan alırlarmı bılmıyorum
benim kızımdanda hastanede alındı, sonrasında topuktan kan alınmadı tekrar ,,, ???????????
bizde yaklaşık 15 günlükken 2 muayanesine gittik o zaman doktor yazdı , 1 sene aksatmadan kullanmak gerekiyormuş. 10 damla kaşığa damlatıp veriyorum, bebeğinizin dudak hareketlerini izleyin farklı bir tat olduğundan şapır şupur yalanıyor :)
kızlar benim kızımdan bi kere topuk kanı alındı 5 gün sağlık ocağına götürmüştüm oradaki ebe sordu alındıysa tamam gerek yok dedi.15 gün d3 verdi adı monovit günde 1 kere 3 damla doktorum bu konu için sağlık ocağına yönlendirmişti ayrıca doktorumuz geçen hafta kan alıp triodine baktı.bir daha 1,5 aylıkken gidicez doktora.
canım geçen hafta bizde trioide baktırdık ama kızım huysuzlandıgı için sonucu beklemedik salı günü gidince göstercez..benim sana sorum size total t4 e bakıldımı bizimki biraz yüksek görünüo normalmi acaba?...
bizde ACD3 kullanıyoruz günde 1 kez 10 damla.15. günümüzde başladık kullanmaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?