15 günlük evliyim çocuk istiyorduk ama adet oldum

Şaka yapıyor olmalısınız ya da dizi filmlerden çok etkilenmişsiniz :18:

1 defa ilişki yaşayıp hamile kalmak Türk Filmlerinde kaldı hayatım.

Film izlemek yerinei otur internette bu konuları araştır

ben 8-9 ay sonra hamile kalmıştım, sonra düşük yaptım:) tekrar 5 ay olmayınca eşimi zor ikna etmiştim test yaptırsın diye:)

sizin bikaç hafta daha çocuğunuz olmassa sanırım ankaraya gidersiniz kontrol için:)

herneyse, tavsiyem en az 6 ay panik yapmadan bekleyin. bu arada siz ovulasyon gününüde bilmiyorsunuz sanırım, ovulasyon gününü araştırın önce.
sonra çalışmalara başlayın ve 6 ay olmassa o zaman kafanızda soru işaretleri oluşmaya başlasın, ufaktan tabi. aslında normali 1 yıldır ama siz sabırsızsınız anlaşılan, size 6 ay indirim yapıyoruz:)

her neyse illaki kafamız rahat olsun diyorsan canım, sen doktora git kontrole ve eşinde ürolojiye gitsin ve orada gerekli test yapılır eşine. sorun varsa hem baştan öğrenmiş olursunuz, aslında fena da olmaz. yani çocuğu çok istiyorsanız, hemen yaptırın testleri, kafanız rahat olur. varsa bir sorun hem, erkenden öğrenip tedavisine bakarsınız:)

Son düzenleme:
ya kızlar inanmayın bu konuya herhangi bişeyde yazıp sinirlenizi bozmayın delinin biri kuyuya taş attı hepimiz peşine atlamayalım yeni üyelik ilk konu ilk mesaj böyle bişeyi normal bi insan düşünmez konuda açmaz başka konulara önemli şeylere bakalım

cvp vermeye değmez resmen dalga geçiyor artık 15 yaşındaki çocuklar bile bunları biliyor....buraya bunu yazmakla bu arkadaş egolarını tatmin etmeye çalışıyor boşverin kızlar...

sen bu akılla nasıl evlendin bu konuyu bilmiyorsun ama KOCAYA VERSEK YOK DİMESSİN DERİZ BİZ İSKİLİPLİLER nitekim ölede olmuş yaniii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…