Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler. ben daha 15 günlük evliyim. eşimle ben çocuk istiyoruz ilk günden bu yana. ilk 10 gün acıdan dolayı ilişkiye sık giremedik. Hamile olacağımı düşünürken hasta oldum 15. günde. Acaba kısır mıyız? veya Adet olma normal mi ilk günlerde?
iyi günler. ben daha 15 günlük evliyim. eşimle ben çocuk istiyoruz ilk günden bu yana. ilk 10 gün acıdan dolayı ilişkiye sık giremedik. Hamile olacağımı düşünürken hasta oldum 15. günde. Acaba kısır mıyız? veya Adet olma normal mi ilk günlerde?
Daha cok yeni vucudun yeni yeni toparlaniyordur yeni evlisin oluriyi günler. ben daha 15 günlük evliyim. eşimle ben çocuk istiyoruz ilk günden bu yana. ilk 10 gün acıdan dolayı ilişkiye sık giremedik. Hamile olacağımı düşünürken hasta oldum 15. günde. Acaba kısır mıyız? veya Adet olma normal mi ilk günlerde?
Haydar Dümen duysa bu soruyu ne cevap verirdi acaba çok merak ettim
15 günde kısır oluyosa benim 6 aydır olmuyo ben biraz daha ilerisi oluyorum sen bendende ileri oluyon burdaki mantıüa göre ALLAH ım ne duruma düştük yarabbim.kamera nerede ? el sallayalım
ben 7 yıllık evliyim bebeğim olmadı
acaba bende kısırmıyım ki ??
şaka yapıyosun sanırımiyi günler. ben daha 15 günlük evliyim. eşimle ben çocuk istiyoruz ilk günden bu yana. ilk 10 gün acıdan dolayı ilişkiye sık giremedik. Hamile olacağımı düşünürken hasta oldum 15. günde. Acaba kısır mıyız? veya Adet olma normal mi ilk günlerde?