15 gunluk bebegim cok sicaklaniyor ve birde gaz problemi

gldnkrbck

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2023
49
-16
6
Evimiz asiri sicak oluyor pencereyi acsam usur diye korkuyorum. Iki kat giydiriyorum. Bir citcitli birde tulum. Cok mu sizce ? Ne yapmaliyim? Sarmiyorum bebegimi. Emzirirken ben bile terliyorum.

Nefes alirken hih hih hih diye sesini duyuyorum. Ne yapmaliyim ? Ozellikle emzirirken

Gazini cikariyorum. Bende de gaz oluyor ac oluyorum. Bende ki gaz bebege gecer mi? Gaz icin ne yapmaliyim? Bebegin arkasini ofeliyorum ama yine ikiniyor uykusunda

Eviniz çok sıcaksa uzun kollu zıbın yeter ,tulum giydirmeyin bebeği sıcak hasta eder unutmayın.

Allah güzel uzun ömürler versin , yani siz bile terliyosanız çok kat kat giydirmeyin ozaman uzun kollu bişey yeterli ,bu sefer de çok sıcak diye hasta olabilir terler sürekli. oda sıcaklığına göre giyindirin gaz için de sırtı size dönük kucağa alıp ayakları katlayarak gaz çıkarmasıma yardımcı olabilirsiniz , bitane hanımefendinin videosunda görmüştüm bebeği çok rahatlıyordu umarım açılır alta bırakıyorum video linki

ayy aynı yerlerden gectim
özellikle erkek bebekler sıcağa hiç gelemiyor. bizim bebiş de gazlı o yüzden ben uyurken uzunkollu bi tulum, uyanıkken ise sadece zıbın giydiriyorum. ev 24-27 derece arasında gidip geliyor. gazlı olduğu için uyanık veya uykuda corap giydiriyorum sürekli.
bir de her gece uykusundan önce yıkanıyor. sıcak suda karnına güzelce masaj yapıyorum. banyodan çıktığımız gibi gazı çıkmaya başlıyor sizin gazınız bebeğe geçmez. endişe etmeyin ama yediklerinize de dikkat etmeye calisin.

göbek konusunda da bizim de 1 hafta kadar süren göbek kanamamız oldu. sürekli kuru ve temiz tutun orayı. kanamanın durduğundan tamamen emin olana kadar yine bezle kapamayın üzerini. bizimkine doktor bebek çok ıkındığı için kanadığını söylemişti. sizin bebeiş de çok ıkınıyorsa o yüzden olmuş olabilir. banyodan sonra göbeği içeri bastırarak temizleyin, biz öyle yaptık. su an bizim kanama 1 haftadır yok. biz bu arada bebeğimin 5.gününden beri gaz damlası da kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…