15 gündür Adetliyim Tecrübelerinizle Yardım Edin Lütfen :(

tombulkelebekim

Amaç : Sağlık & Güzellik
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
3.920
8
316
40
En baştan başlıyım geçen ay endokrin servisine gittim insülin direncim çıktı bana glukofen ve tüylenmem için diane35 verdiler. İlk ay adetin 5. günü başladım dianeye ama bu ay adetimde içmeyi unutmuşum kanamam 15 gündür kesilmiyor kadın doğuma gittim ultrasonla baktı birşey yok dedi sol yumurtalıkta 4 cm kist varmış ama önemsiz kendisi erir dedi ve kadın doğuma gittiğimde kanamam çok azdı progestan verdi ve o günden sonra kanamam oldukça arttı dün yine gittim kanamam arttı diye dün de Yasmin verdi bugün 2. içtim ama henüz bir değişiklik yok parça parça bezelerde geliyor adet olunca yumurtalık parçalanır bezeler gelir ya öyle.

Geçen ay çok uzun süre sonra yolculuk yapmıştım + 15 gün çok yorucu bir işte çalışmıştım + sıkıntı + stresten ötürü böyle olduğunu düşünüyorum ama neden bitmiyor diyede aklıma takıyorum psikolojim bozulmaya başladı sürekli ağlıyorum. Pazartesi işbaşı yapmam lazım ama bu şekilde kanamam devam ederse işten vazgeçeceğim

ya Allah rızası için birisi bu şekilde deneyimi oldumu paylaşsın. Bu kanamanın bana zararı olurmu ? Psikolojim için yazdım bu konuyu deneyimlerinizi paylaşırsanız içime su serpersiniz belki.

Msjı okuyup yanıt yazan herkese teşekkür ederim

bende hemşireyim bu şekilde gelen çok kişi oluyo 15 20 gün adetli olanlar var hormon bozukluğu ve diğer hastalıklardan kaynaklanıyo. bence çok üstüne gitme geçer ama tavsiyem yasmine devam et

doktora görünmüşsün çok şükür bişeyin yokmuş sana tavsiyem bol bol tarçın tüket kanamayı azaltıyor hatta kesiyor kaç kişiye tavsiye ettim çok memnunlar çubuk tarçın al çayının içine at bir çubuk iyice tadını versin iki bardakta bir değiştir toz tarçını al sütüne yoğurduna bol bol katıp tüket görüceksin bak nasıl azalcak bu arada çok adet görenler yeşil çaydan uzak dursun

mrb canım aynı sorundan bendede var.normal olarak 6 gün adet gördüm 1 hafta sonra tekrar geldi 11 gün ooldu doktora gittim bişeyin yok sinir sitres ve yorgunluktan kaynaklanıyor dedi. seni çok iyi anlıyorum sinir oldum oldum bende hele bu sıcaklarda hiç çekilmiyor. allah yardımcımız olsun.

Benimki de tam bitti derken yine başladı bugün son 3-4 gündür kanama kesilmişti sadece kahverengi akıntı gibi birşey geliyordu ama bugün yine karnım ağırıyor ve koyu renk kan gelmeye başladı doktor bitmezse Yasmin'i günde 2 tane iç demişti bugün 2 tane içicem artık. Özelden randevu aldım 10 gün sonrasına verdiler offfff yaa geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…