Sivilceli Ciltler 15 günde sivilceleri geçirmem lazım.Yardım lütfen :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

propanol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
838
916
123
Kızlar 15 gün sonra akrabamızın düğünü var.Hiç sivilce olmayan suratıma şanssızlığımdan sivilceler bastı.Aslında sivilce de değil.İçinde irin olmayan kırmızı şişlikler.2-3 gün geçince sivilce kıvamına geliyorlar.Sıkmıyorum ve kendiliğinden sönüyorlar ama hafif pembelik kalıyor.Sizce napmalıyım? Kullandığınız formüller vs. bir şeyler var mı? İlaç kullanmak istemiyorum açıkçası.Kortizonlu oluyor çoğunluğu.O yüzden doğal formüller ya da cilt temizleyici tonik önerilerinizi bekliyorum

Canım, mehaba geçmiş olsun. Öncelikle 15 gün boyunca sivilcelerini hiç elleme ve günlük yüzünü neyle yıkıyor isen onla yıka. Bir suyu çaydanlıkta kaynat sonra kapat. Bir battaniye altına o suyla bilikte yüzüne buharını ver. Yanında temiz bez bulundur, onunlada sil. Buhar yaptıktan sonra yüzünü soğuk suyla yıka. Bir yandan da bir cezvede bir avuç kekiği suyla kaynat iyice acı suyu çıksın rengi sap sarı olsun. bunu biraz ılık hale getirdiğinde temiz pamuk ile sivilcelerini sil ve yıka bunu bir kaç gün dene geçer.

bir kaç güne mi geçiyor ? eğer öyleyse hemen başlıcam

Çok teşekkür ederim.Denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…