15 günde iki kez adet görme

Squidy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
792
1.169
113
Kızlar adetim bittikten 15 gün sonra tekrar adet oldum. daha önce hiç olmamıştı. daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?

Kızlar adetim bittikten 15 gün sonra tekrar adet oldum. daha önce hiç olmamıştı. daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Merhaba..Benim oldu ama tup bebek icin ilac kullaniyodum ondan dedi doktor..Hormonlarla alakali olabilir yani eger tedavi falan olmuyosan bence bi doktora gidip tahlil yaptir canim gecmis olsun..

Merhaba..Benim oldu ama tup bebek icin ilac kullaniyodum ondan dedi doktor..Hormonlarla alakali olabilir yani eger tedavi falan olmuyosan bence bi doktora gidip tahlil yaptir canim gecmis olsun..
Tedavi görmüyorum ama önceden iki düşük yaptım. bu süreçte sürekli doktora gittim ve artık hastanelerden nefret geldi. Bu ara biraz stresliydim. acaba ondan mı diyorum ama tedirgin de etti bir yandan.

Tedavi görmüyorum ama önceden iki düşük yaptım. bu süreçte sürekli doktora gittim ve artık hastanelerden nefret geldi. Bu ara biraz stresliydim. acaba ondan mı diyorum ama tedirgin de etti bir yandan.
Tabi stresde olabilir ama bence bi kan tahlili yaptir aklinda kalmasin hem bebek istiyosan kontrol de olur..

Merhaba, ben 6 Ekimde regl oldum 11 Ekimde bitti. Sonra 23 Ekimde tekrar regl oldum 28 Ekimde bitti. Hemen 3 gün sonra 1 Kasımda yine regl oldum 6 Kasımda bitti. Bu regl kanamalarının hepsi normal kanama şeklinde değildi, son Kasımda olduğum regl çok sıvı halde kanamaydı. Ve şimdi yine kasık ağrım ve hafif leke var sanırım yine Regl oluyorum.
Böyle bir durumda beni nasıl bir rahatsızlık tablosu bekliyor acaba, bir arkadaşım hastanede hemşire, geçen hafta doktora anlattı bu durumu, bir ay daha takip etsin, devam ediyorsa sıkıntı gelsin demiş doktor. Ama bunun normal olmadığının farkındayım ve hemen bir doktora gitmek istiyorum. Önerebileceğiniz hastane ve doktor var mıdır, ve bu durum nasıl bir rahatsızlıktır?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Benim de 11 gündür adetim sürüyor. Yarın doktora gidicem bakalım nedenmiş. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?

Can'ım benim şöyle bir durumum var bende pko vardı yıllardır ilaçsız adet göremezdin yumurtlamam olmazdı Canan Karatay diyetine başladım un ekmek vs hayatımdan çıkardım iki aydır diyet yapıyorum iki aydır yumurtladıgımı hissediyorum bu ayda hissettim ve tam adet olmam gereken günde adet oldum fakat bugun 7 günü haşa pede kanamam olmuyor ped ortası dolmuş bu normal değil galiba dimi yoksa kistler falan mı dökülüyor ya da uzun süre adet göremediğim için mi

Benim de erken gelen adetim daha açık kırmızı ve daha sıvı gibiydi. henüz doktora gitmedim. bakalım tekrar olacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…