• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15. gün..

dionne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
21
1
86
İstanbul
18 yaşında bir genç kızım ve bugün regl dönemimin 15. günündeyim ve 2 gün önce hafifledi kanamam bugün durma noktasına geldi diyebilirim bir doktora gitsem mi yoksa bir dahaki ayı beklesem mi bilemedim :44:

bence doktora git cünkü az veya çok olması tehlikeli bide bekarsın herhalde zaman geçirme kir falan olunca oluyor allah göstermesin

15 gün çok uzun bir süre..Kist oluşmuş olabilir.
bence beklemeden bir doktora başvurun.

bence bi ay 19 gün olmuştum sonraki aylar düzene girdi..normaldeki gibi 8 gün oluyo artık..
ama sen bence bi doktora görün derim nolur nolmaz..

18 yaşında bir genç kızım ve bugün regl dönemimin 15. günündeyim ve 2 gün önce hafifledi kanamam bugün durma noktasına geldi diyebilirim bir doktora gitsem mi yoksa bir dahaki ayı beklesem mi bilemedim :44:

canm hiç zaman kaybetmeden drye git kist olabiir

Canım benimde günümde leke geldi sonra 1 hafta falan hiçbirşey gelmedi.Ondan sonra kanla karışık lekelenmelerim oldu.Sonra regl oldum ama normal kanamadan çok fazla oldu halende az az kanla karışık kahverengi lekeler geliyo.Salı günü doktora gittim hormon ve ultrasyona buyurdu.Ultrasyonda kist falan gözükmedi.Hormonlarda normal çıktı ama doktor haddinden fazla yumurtlama oluyo sende dedi.Başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum.

Back